Kuru Tubeless sistēmu izvēlēties?

Sveiki,

NoFlats vai NoTubes? Divi dažādi ražotāji, cena dažāda, abi sola vienu un to pašu.

FOX, kāds būtu Tavs komentārs? Skatos, ka veloprofs tirgo NoFlats.
Un vai iespējams izmantot ar jebkuru riepu?

Paldies.

Ar notubes neesmu darbojies. Ar noflats viss strādā. Bet tagad viedoklis ir tāds, ka ņemam UST bezkameru ratu, ielejam šķidrumu un braucam ar parasto riepu. Viss darbojas, svars mazāks un čakara tik pat kā nav.

man ar jautājums, kā tas ir parastu riepu uz UST ratu?
Man RM3 un parastā riepa nelien virsū… vienā vietā nedaudz uz iekšu līdz ko rada nelielas vibrācijas…

nu tā tas arī ir. Visu sezonu tā nobraucu, un ne es viens.

Manam velo ari uz RM ir parasta riepa + kamera. Sakuma ari bija vibracija, tad nonemu nost, kartigi saziepeju malas, uzmonteju virsu, iedevu kartigas atmosferas, bija paris dobji blikski un viss nostajas savas vietas. Vibracija pazuda.

Man nav atmosfēras… Vispār pirku RM3 būdams dumjš vēl, nesapratu priekškam man tie nogriezti “ņipeļi” :D :D
Pēc tam gan izlasīju, ka tie ir UST rati :D… sajūta ka esmu konkrēts dumbass :D

Paldies, FOX.
Tā doma arī ir. Tik gribējās saprast, kas labāk strādā.
Bet vai šādu salikumu var uzpumpēt ar parasto rokas (kājas) pumpi?

Ja riepa labi ieguļ, tad var paveikties arī ar parasto lielo pumpi. Protams, ar kompresoru būtu vieglāk.

Pirmā reizē kompresors, pēc tam ar parasto pumpi.

No riepas stipri atkarīgs

vienām parastais grīdas pumpis liekas overkill. citas jāliek ar kameru, tad viena mala jānoņem, jāizvelk kamera, un tad kompresors. Gadās, ka arī tas nepalīdz (tad vajag daudz-daudz-daudz izolentas zem aploka lentes, lai dabūt ciešāk pieguļošu riepu)

Ziepjūdens- must have visos gadījumos.