Cauri peļķei var maukt tikai tad, ja zini, kas tur ir apakšā, ja ne, tad ir jābremzē. Dubļu bleķi tāpat pilnībā nepasargā no šļakatām, ja nav vēlme notašķīt apavus tad tāpat mazāks ātrums - mazāk šļakatu, mazāk iespēju garāmgājējus notašķīt.
Paldies visiem! Izvēlējos pēc vizuālajām prasībām((2) baltā krāsā), jo nekāda ikdienas braucēja no viņas nesanāks. Piekrītu, ka ātrumi noteikti ir tikai ieguvums - bet tika paziņots, ka vajag vintage, pēc iespējas vienkāršāku. Paldies par komentāriem!
Ja nav noslēpums - kurējo izvēlējies?
Tad jau vajadzēja meklēt kādu restaurēto vai labi saglabāto. Šitais ir tikpat vintage, cik es balerīna.
MTB veļuks man ir “dubļu aršanai”, pilsētvidei man ir gazele ar pilnajiem dubleķiem, neko labāku pilsētai nevēlos, 1 ātrums plakanajā Rīgā ir ideāls risinājums, nav arī stresu par kautkādā vēl trosēm, jo bremze ir klasiskā. Ar to pašu braucu arī visu ziemu.
Manai sievietei ir meridas pilsētnieks ar nexus 8 ātrumu rumbu, ko viņa lieto arī kopīgos izbraucienos patālāk no pilsētas, tiem retajiem gadījumiem ir pilnīgi ok.
Sēdpozīcija pilsētā noteikti ir klasiskā ar taisnu muguru(es ar tādu arī mtb brauktu, bet tur biš citas prasības :) ), beņķis noteikti komforta lielais, ja brauc ar kleitu, tad var ar nogriezto purnu, it sevišķi ja apspīlētāka un īsāka
dutchbike.lv studentbike.lv vēl kāds bija, kas tirgo lietotos.
tā kā tos ātrumus jāskatās ja gribēsies vēl kur pabraukt tālāk par 10 km.
Savaa ikdienas marshrutaa zinu kur var un kur nevar maukt cauri. Citreiz pat pelkei var redzet cauri, bet ja nav normalu dublenieku, tapat buus jabremzee.
Un normali dublju sargi pasargaa gan, man veel priekshejam plata gara gumija klaat, nekas uz kajam nelido. Klasiskajiem holandieshiem jau no rupnicas naak loti platas gumijas priekshaa.
[quote=gaga]
Cauri peļķei var maukt tikai tad, ja zini, kas tur ir apakšā, ja ne, tad ir jābremzē. Dubļu bleķi tāpat pilnībā nepasargā no šļakatām, ja nav vēlme notašķīt apavus tad tāpat mazāks ātrums - mazāk šļakatu, mazāk iespēju garāmgājējus notašķīt.[/quote]
Nemaz jau tik plakana ta Riiga nav arii. Man ar vienu atrumu tomer nepietiek, lidz ar to ideals risinajums ir divatrumu rumbas, tadas, kaa SA 2C, SRAM automatix- arii troshu nav- ziemaa nekas neiesalst. :)