Kurš ir Latvijā lielākais kāpums?

Lai arī tev būtu skaidrs - NAV ne kalnu, ne pauguru tajā apkārtnē.
Esmu LT izbraukājis krustu šķērsu - zinu ko saku.

Sāk likties, ka daudziem šajā forumā ir nopietnas problēmas ar alkoholu. Neticu, ka skaidrā prāta var rakstīt un jautāt šādu h***u.

man atkal jautājums ar ko cilvēki nodarbojas, ja vien nav profiņi :), ja var braukt trenēties uz lietuvu 180 km vai gaiziņu? cik laika vajag ceļā vien pavadīt? kautkā liekas pēc tukšas d…šanas vai arī tas tiek darīts 1x gadā.

a kasparam var ieteikt trenēties baložu kalniņos :) , lai no pirmās rindas startējot nav tik liels kritums finišā

Nu vispār jau velk uz nedasaprašanu,… jo pirms prasīt kur trenēties, jāpasaka savu lokāciju… Neba Kasparam nav slinkums mīt 180km uz Šauļiem, bet Sigulda viņam ir pa tālu, tad figzin kur viņš atrodas…

ja nav kur trenēties pa šoseju, tad labāk izvēlēties daudzus paugurus mežā pa normālu granteni (lai kaut cik saudzētu tehniku), tādu ir pa pilns. Noslodze būs tāda pati, ja ne lielāka.

Vai jātaisa jauns topiks - ar ko es nodarbojos un kas es esmu? No mājām LT robeža - 34Km, Sigulda - 105Km.
Baložos startēju no beigām(!) un baiku izmantoju tikai treniņu nolūkos. Pa tām smiltīm kašņāties var piespiest tikai gonka, ne man padodas, nedz arī patīk tie krosi. Treniņus braucu tikai pa šoseju. Ja nu tas kādam naktīs traucē gulēt. Piekam, lai miegs vēl saldāks, var priecāties, ka riteni esmu metis malā uz nenoteiktu laiku.

Nu labi! Ja ne alko, tad apbrīnojama vēlme dzīvot kaut kādā iedomu pasaulē un centieni tajā iesaistīt arī citus. Kādi kalni, kāda Lietuva!? Mostamies! Sezona beigusies. Tagad jāatpūtina organisms un, kā redzam, arī prāts.

[quote=Kaspars]Vai jātaisa jauns topiks - ar ko es nodarbojos un kas es esmu? No mājām LT robeža - 34Km, Sigulda - 105Km.
Baložos startēju no beigām(!) un baiku izmantoju tikai treniņu nolūkos. Pa tām smiltīm kašņāties var piespiest tikai gonka, ne man padodas, nedz arī patīk tie krosi. Treniņus braucu tikai pa šoseju. Ja nu tas kādam naktīs traucē gulēt. Piekam, lai miegs vēl saldāks, var priecāties, ka riteni esmu metis malā uz nenoteiktu laiku.[/quote]

Šis ir ar ironiju, bet, ja gribas tiešām sakarīgu atbildi, savs jautājums būtu jāformulē līdzīgā stilā.

Nu klausies, daudzi, toskaitā arī es, var tikai sapņot par tādām kājām… :) Manuprāt, ja tā lieta iet, tad tik jāturpina trenēties un jau jādomā, kurās sacīkstēs nākamgad atklāt sezonu, un par tādu atmešanu uz nenoteiktu laiku ir jāaizmirst. ;)

Nu klausies, daudzi, toskaitā arī es, var tikai sapņot par tādām kājām… :) Manuprāt, ja tā lieta iet, tad tik jāturpina trenēties un jau jādomā, kurās sacīkstēs nākamgad atklāt sezonu, un par tādu atmešanu uz nenoteiktu laiku ir jāaizmirst. ;)[/quote]

Kasparam tāda taktika - publiski paziņo, ka netrenējas un pēc tam sacensībās - nu jā, ja es vēl kaut cik trenētos… :) :D

Droši vien mājās uz ruļļa visu ziemu kapās! Tā ir Kaspar, ne? :)

Tieši padomāju, ka nav jau jēga braukt 150 km uz kaut kurieni, lai 2-3h treniņam dabūtu 200 metrīgu, pauguru… (Kaspar, tu pats labāk zini ka ir vērts braukt 1000km , lai Čehijā brauktu 8km kāpumu no vietas :) ).
Tad jau es teiktu ka labāk uz ruļļa nospied bremzes (vai noķīlē rulli), celies kājaš, un būs tās pašas sajūtas kas kāpumā.
Be tā- treniņš arī pa plakano ir treniņš…

…it īpaši ja ieslēgsi pēdējo pārnesumu :)

Nu klausies, daudzi, toskaitā arī es, var tikai sapņot par tādām kājām… :) Manuprāt, ja tā lieta iet, tad tik jāturpina trenēties un jau jādomā, kurās sacīkstēs nākamgad atklāt sezonu, un par tādu atmešanu uz nenoteiktu laiku ir jāaizmirst. ;)[/quote]

Tikko džeks meklēja trekus kur ziemā trenēties, tikko lieli’as ar n- tām sacenēm kur ņemis dalību un kilometriem ko nobraucis, tagad jau met riteni malā ? Nu nenopietns tas čalis tomēr liekas…

Kur tad met riteni malā?! Tikko Baložos startēja. Man jau šķiet, ka puisis vienkārši jau jaucās, kur un ko viņs ir teicis.
Nedaudz Minhauzenu atgādina ;)

Jāā, šķietami nevainīgs jautājums:" Kurš ir Latvijā lielākais kāpums? " izraisa apjomīgas diskusijas ne par LV vien, pie tam pieminot tikai dažus reālus kāpumus. No savas puses varu piebilst- šovasar trenējāmies LIDO kalnā, tur pat blakus Gaizinam. 5x augšā, lejā- maz nelikās, bet segums ciets un tapēc treniniem labs.
Pēc tam pa granteni uzminām Gaiziņā- gandrīz kā pastaiga :)

[quote=Deryl]Kur tad met riteni malā?! Tikko Baložos startēja. Man jau šķiet, ka puisis vienkārši jau jaucās, kur un ko viņs ir teicis.
Nedaudz Minhauzenu atgādina ;)[/quote]
Baložos uzšķērdu vecu traumu + vēl šādi tādi apsvērumi. Ja jau jums viss kā vidam jāatskaitās… Tik no jums nodokļus atpakaļ dabūt nevar.

Protams, ka uz topika tālākiem ierakstiem parasti jau sākas cepšanās, bet riteņbraucējiem neviens attālums nav par garu un neviens kalns par augstu :)