Kur nopirkt atstarotāju?

Līdzīgi atstarotāji pēdējā laikā ir manīti Rīgas ielās. Vai kāds nav pamanījis, kur tādus var nopirkt?

(Protams, būšu pateicīgs arī par informāciju, kur dabūt citus, līdzīgas formas atstarotājus. Rozā lācīšus un delfīniņus lūdzu nepiedāvāt!)

meklee visos kancelejas prechu veikalos, gan jau ka uniishos ar kkur ir :)

statoilā ir dažnedažādas for mas un krāsas

Tas, kas man nepatika ar Statoila atstarotājiem - biju tur pagājušogad - ir MILZĪGIE, melnie uzraksti Statoil uz visiem atstarotājiem. Ja jau es maksāju naudu par atstarotāju, tad vismaz gribētos nopirkt tādu, uz kura nav firmas reklāma.

Krāsas arī bija kaut kādas dīvainās - tumši zila, piemēram, kas pēc idejas atstaro kādus 20-30% procentus no tās, gaismas, ko atstaro baltie/gaiši pelēkie atstarotāji.

Tikko biju T-marketā (nav), Maksimā (atradu tikai spieķos liekamos atstarotājus) un Jāņa Rozes grāmatnīcā (ir izvēle starp sarkanu aplīti un rozā zaķīti).

. . . kas ta rozā zaķītim pa vainu? Potenciālais virsu braucējs jau neskatīsies vai tas zaķītis, statoils vai vēl kas. Galvenais tak lai redz Tevi.

Nu ja galīgi nevari atrast neko prātīgu, varu iedot(nu par aliņu) kādu gabalu īstā reflektora. Nu to , kuru šuj klāt ceļa poliču jakām.

Uztaisīsi pats sev vēlamas formas blimbonu.

Statoil zombē autovadītājus ar velopēdistu palīdzību…

PS: es par to lai tie atstarotāji būtu vispār pa brīvu dabūjami

coco, vot tas ir piedāvājums!

jebkurā šūšanas veikalā var nopirkt atstarojošās lentas (kkad pirku ~ 1cm platu, 1m maksāja 0.35 lati). to var ērti piesiet pie mugursomas, var arī pa garajiem ziemas vakariem skalu gaismā apšūt virsjakas :)

Zemitāna ielā var nopirkt atstarojošas līmplēves dažādās krāsās un izgatavot sev jauku un LABI pamanāmu atstarojošu vairogu, piem. 1x1m izmēros ;)

Nu man jau skolaa dod… bet ja taa nopietni tad jau visos sitajos PlusPunkts un Narvesen kioskos var atrast sev tiikamas formas un izmeera atstarotaajus. Valmieraa tur tie ir tik cik uziet. :) Nu nezinu kaa Riiga bet dros ka jau ir!

Maksimā ar 3 X bija atstarojoši zirdziņi, Latvijas pastā bija balti aplīši (BEZ uzrakstiem!), Rimi bija tikai rozā zaķīši, bet PlussPunktā bija kaut kādi zaļi mēnestiņi, dzelteni aplīši un baltas aproces (BEZ uzrakstiem). Statoilā bija tieši tādas pašas aproces, tikai ar uzrakstiem, kā arī dzeltenas saulītes.

The winner is… PlussPunkts kioski, jo tur ir vislielākā izvēle. Iegādājos baltu aproci par Ls 0.81.

Drīzumā taisos nopietni ķerties pie paštaisītu atstarotāju gatavošanas.

DEPO būvmateriālu veičos ir smuki elastīgi atstarotāji - apm. 5cm plata lente, kas pārklāta ar atstarojošo materiālu. Forma kā aprocei, ko likt uz rokas / kājas. Garums arī regulējams.
Vismaz septembrī vēl bija biezā slānī. Oktobrī gan neesmu nevienā DEPO iepirkusies.

Prieks par to, ka black beidzot ir sadabūjis savai gaumei atbilstošu un pietiekami izskatīgu atstarotāju, bet es vēl gribēju pateikt citiem, kuriem ievajadzēsies pēc atstarotāja, ka Latvijas pastā arī ir daudz dažādi atstarotāji, gan sākot no parastiem baltiem un beidzot delfīniņiem un zilonīšiem kā jau to norādīja pats black un galvenais, ka tie ir bez uzrakstiem.