Kur braukt ziemā?

Jautājums_ Kur var braukt ar velo (domāts trennēties) pašreizējos laikapstākļos? Sporta klubus nepiedāvāt!

Kleisti - Vārnukrogs…

Jūrmalas veloceliņš jau pats par sevi ziemā ir labs variants. (nav auto transporta, sāls). Kaut kur jau viņu pat tīra. Tagad, kad sniegs gan neesmu braucis. Tad var arī Beberbeķu mežu ietvert maršrutā un Vārnukrogu (Balto kāpu) arī. Līdz Vārnukrogam tāds zemes ceļš no Priedaines iet. Var mēģināt braukt no Vārnukroga uz Bolderājas pusi gar Buļļupi. Nu tas uz Jūrmalas pusi manā skatījumā labs gabaliņš. Ziemā, kad mīnus pēc C jau lielākoties visi zemes ceļi ir labi braucami.
Man gan ziemā uz krosiņiem tā nevisai velk. Bet pavasarī būs kādu reizi jāaizbrauc pa tam vietām.

Ogre - Tīnūži - Vāverkrogs - Kangari - Ogre. +/-50km Brangi labs.

7dien agri no rīta braucu pa veloceliņu uz Jūrmalu. Tad gan vēl nesniga, bet nu braukšana pa tīru ledu nav tas labākais. Pa šoseju…nju labāk nē, jo tās netiek tīrītas un pats esmu autovadītājs un zinu,kā ir tagad uz šosejas, ja jāapbrauc kāds šķērslis.
Kas ir ar biķerniekiem? varbūt trase tiek tīrīta?

Ļoti labs XC variants - Mežaparks. Sazīmētas trases skati šeit - http://www.xc.lv/mtb/forums/viewtopic.php?id=3382

Biķerniekos (šorīt, iespējams) braucis retraks pa malu, bet tas trakotais sniegs tāds mīksts, īsti slēpes pat netur, pārējā daļā vairāk slēpojams, nekā braucams. Ovālā ir kautkāda trase motorizētiem rīkiem paslaucīta un riepu barjeras saliktas, varbūt pa to var. Pa Šmerļa mežu var tīri normāli ripināt, domājams pa visiem citiem Rīgas mežiem ar.

nju jaa, bet man šaurās riepiņas un patīk asfalts…

Kā notēvēt? … Nu jā, bet man garšo Makdonalds un saldumi…

Asfalts nu ir pamatīgi iesālīts, bet no sniegota meža velosipēds iznāk balts un tīrs…

Ko tas nozīmē???

Ko tas nozīmē???[/quote]
Tas nozīmē, ka jāiedarbina iztēle ;)

Ko tas nozīmē???[/quote]
Tas nozīmē, ka jāiedarbina iztēle ;)[/quote]
ok…skaidrs :)))) vnk bija cerība,ka kāds kkur vizinās pa jauku asfaltiņu…

Esmu vairāk kā pārliecinās, ka kāds vizinās, pa sausu, gludu un siltu asfaltu, šortos! Tikai ne šajā zemē, šajā gadalaikā ;)

Piemēram, Jaunzēlandē. :) Pagājušogad februārī pabiju tur un izskatījās iespaidīgi - varēja redzēt daudzus trenējamies.

Ek, būtu vairāk naudiņas, tad sezona nebeigtos nekad…

Japiņš kopā ar Domina Travel taču organizē treniņus Šarmelšeihā !! Tur ir silti,asvalts. 8)

es gan minu pa apsnigušajiem LV ceļiem. Nekāda vaina, tik sāls ir visur.

Es arī minu pa apsnigušajiem LV ceļiem…tikai pēdējās dienas, tā ap 7 no rīta ir kārtīgs ekstrēms…uz kritiena robežas…

Es minu uz bodybike :D
I silts, i tizls muzons :D

Šādos laika apstākļos pat manas dullās smadzenes netaisās darīt neko citu kā šļūkšanu no kalna.

[quote=Velomens]Kas ir ar biķerniekiem? varbūt trase tiek tīrīta?

bija cerība,ka kāds kkur vizinās pa jauku asfaltiņu…[/quote]
Kamēr ir sniegs, par Biķerniekiem var aizmirst līdz pavasarim vai atkusnim (pat nemēģini, tad jau labāk 3x paskriet apkārt mājai), kā arī asfalta vairāk nav, tas neeksistē - viņa vietā ir ir kaut kas līdzīgs Nāves jūrai (tiešā un pārnestā nozīmē). Ja nenobesī riņķot kādus 15 apļus vienīgā vietiņa kur var paglābties ir Mežaparka ceļi (ne takas), principā arī ar šaurajām riepām var. Jā un vēl - tas tiek daudz maz regulāri tīrīts…
Iesaku…
дурново не посаветую…