Sveiki visiem! Vai kāds nevar pateikt kur redzams Kuldīgas krosa nolikums???
Un kaa atrast starta vietu, jo Kuldiigaa nekad neesmu starteejis.
Pēdējos gadus starts ir aiz vecā tilta pie Estrādes.
kross pilsētas pasākumu grafikā pieminēts, bet nolikums nav:
http://www.kuldiga.lv/index.php?art_id=222
Krauļu priedes ir uz Ēdoles ielas, kartes pašā kreisajā malā pa vidu: http://www.kuldiga.lv/uploaded/Kuldiga_M_20.jpg
so no Rīgas puses jābrauc pa jauno tiltu un tad pa apvedceļu līdz krustojumam, kurā kreisajā pusē autodarbnīcas. precīzāk šobrīd nezinu :)
Tad apmēram 500m iekšā un būs redzama starta vieta
THNx, Ganjau ka atradīšu… :)
Izrādās,ka Sacensības notiek Pārventas estrādē, trase viegla pa sniegu un ledu.
Vecuma grupas ir:
zēni
jaunieši
juniori
vīri
tautas klase nav!
Dalības maksā arī nav!
Tā kā uz priekšu, uz vienu ziemas krosiņu :)
Nu a seniori atkal apdalīti. Nu labi, labi!
kur Andas texts par dāmas arī nav…pazuda?
jap, Vērīgais, arī texts vairs nav!
Anda nepiedalīsies, Anda trenēsies ;)
ja nu vienīgi Tu mani solies trasē atbalstīt, tad gan būtu vērts braukt…
ir ideja un reāls pamats sacensībām Valmieras slidotavā ar ričukiem.programmā izslēgšanas braucieni un ir doma par skijoringu ar MTB un distanču slēpēm!datums?3MARTS.
par pārējo info sekos!būtu labi ja priekšlaicīgi pieteiktos kādi 40trakie tad viss ies vaļā…:))
Andai - tad gan Es Tevi atbalstīšu!
nu tad jau man obligāti būs jāpiedalās.
kaut gan šoziem ne vienu reizi vien pārliecinājos, ka uz ledus krist ir vnk baigi sāpīgi ;) un ļoti viegli, pārsteiguma moments neizpaliek :))))
40 trakie ir ambiciozi daudz. ja salīdzina, ka Haanja50 bija tieši tik daudz braucēju.
bet, ja Tu izdzen visu savu komandu “treniņā”, tad varētu salasīties kop-cipars.
p.s. ledus mačā ieteicams balstīt/ atbalstīt fiziski ne tikai morāli :p
ledus tur nebūs jo ledus ir apļa vidū,bet braukšana plānota apkārt un piedevām tiks nolīdzināts,kā distanču slēpošanā!lai nav bail pakrist…
Es ar piesakos!!
Kurš būs nākamais???
Uz Valmieras gonku!
“un ir doma par skijoringu ar MTB un distanču slēpēm!”
Cello, vai ir izmēģināts, vai tāda lieta vispār iet?.. Negribu noniecināt MTB braucējus, bet liekas, ka “motora” jauda un līdz ar to vilkme sanāk tik maza, ka lielāko lomu spēlēs prasmīgākais slēpotājs, kurš visenerģiskāk ar kājām slidsolī slidināsies līdzi…
Uz MTB tad jāsēdina jaudīgus nu tā vismaz virs 400w braucējus un gribētos redzēt kā tas dabā izskatās.
Watiem nav nozimes, galvenais ir brauceja un slepotaja svars, un vel razotas riepas:)
radžotas riepas vajag tikai ledum, sniegam derēs arī pumpainās :)
Nu palielās, kā ta gāja gonī? Pats netiku, saķēru vājumu.