Nu jau otro gonku, sacensību režīmā braucot ir novēroti krampji kreisajā rokā, pirkstos. Tā itkā stūri nevarētu atlaist.
Braucot treniņus nekas tamlīdzīgs netika novērots.
Ko darīt, lai tā nebūtu? Jo piemēram, Pļaviņās nebija pat īsti vietas kur atlaist to roku un izstaipīt pirkstus…
Magnijs un B6 vitamini
Magne B6 saucas tas pasākums. ja nepalīdz vajag padomāt vai pareiza uzsēde.
Nepareiza uzsēde var ietekmēt arī roku tirpšanu?
Esmu šokā
Kas tad īsti tai rokai vainas - tirpšana vai krampji? Tās ir divas dažādas lietas. Tirpšanu var ietekmēt gan uzsēde (attiecīgi veidojas poza un leņķis, kādā rokas balstās pret stūri), gan arī cimdi (ar labiem cimdiem, kam ir polsterējums plaukstas daļā, tirpst mazāk). Ja tieši krampji - tad jāpadzer minētais Magne B6.
Tāds tīri praktisks ieteikums no manas puses! Magne B6 esmu jau lietojis divus pavasarus(pēc speciālista ieteikuma),jeb precīzāk 2 kursus pa 15 dienām! Padoms ir tāds ka jāseko līdz ko piedāvā ! Pirmajā reizē iegādājos to dārgāko kā jau priekš sevis par 6 lati ar santīmiem 50 tabletes kuras ir vienā reizē jāizdzer 5 tabletītes. kas nozīmē ka pietiek 10 dienām, bet anotācijā rakstīts ka ieteicamais kurss ir 15 dienas. Šo pavasari nopirku par 3 Ls ar santīmiem plāksnīti kur ir akurāti 15 kapsulas un rezultāts ne sliktāks kā iepriekšējā gadā! Tiešām palīdz! Forumā ir pamatoti zinoši ļaudis farmācijā un medicīnā uzklausiet arī viņu padomus un ieteikumus!
atsācējs - nosaukumu studijā lētajam magnijam! :)
uzsēde protams var ietekmēt un ne tikai to. skaties vai svars nav par daudz uz rokām, vai tas pats jau pieminētais leņķis, utt…
Varbūt vienkārši vairāk jādomā ko ēd, nevis pa taisno jāskrien uz aptieku? Nu jā, vienkāršāk ir sameklēt aptiekā lētu magniju tabletēs :)
“Uzturā magnijs ir sastopams šādos produktos: salātos, lapu dārzeņos, gaļā, cietē, kartupeļos, ziedkāpostos, tomātos, graudaugos, riekstos un piena produktos.”
It kā tiek uzņemti prakstiski visi šie produkti…
cik 0,5% kvasa jāizdzer, lai dabūtu to labumu, ko dod 2 ali? :)
Izrādās, mājās stāv puspabeigta Magne B6 paciņa (7 tabletes)
Vai tiešām jādzer tā kā rakstīts instrukcijā 6-8 tabletes dienā?
Nu pa pa pa… No saakuma ir jaaatrod ceelonis, kaadeelj taa…
Tu tak arii ej pie zobaarsta, nevis gadu dziivo uz pretsaapju liidzekljiem…? ;)
‘‘MAGNEKSS’’ 15 kapsulas pa vienai dienā! Jebkurā gadījumā atgādinu ka vajag konsultēties ar tiem kas zin par mūsu miesām!
es piemeram magne b6 dzeru pa vienai shaibai dienaa… kad izlasiju ka jadzer 5-6 gandriz nokritu no kreesla :)) bet nu man pietiek ar 1 - 2 shaibaam dienaa… un piekriitu Baltajam… nemaz tik biezhi jau nesanaak eest visus tos labumus un cik tur iisti taa magnija ir
Par to labumu ēšanu varu piebilst, ka rozīnēs arī esot bišķītis magnija.
Magneze B6 var iepirkt Polijā, ja iznāk braukt cauri. Atrodams gan pārtikas, gan “Drogu” tipa veikalos un maksā kā minimums 3-2x lētāk ( atkarībā no ražotāja), nekā pie mums.
ai, mīļie cilvēki - vai kāds no jums ir salīdzinājis nevis cenas, bet magnija daudzumu tabletēs? un domājiet, ka devas norāda tā pat vien? savulaik, kad par šo interesējos, man teica, ka gadā jātaisa 2 kursi katrs pa 30dienām ar to pašu Magne B6. Vēl labs preparāts ir " magnerot".
Šis Tevis domātais MAGNEKSS ir franču ražojums? Ja jā, tad tur Latvijā var dabūt?
Franču Magnekss man ir bijis vienīgais, kas ir palīdzējis pret pēdu raušanu krampī baseinā. Cita starpā arī Profil Sport “Stop cramp” pret to nepalīdz necik:(
Šis Tevis domātais MAGNEKSS ir franču ražojums? Ja jā, tad tur Latvijā var dabūt?
Franču Magnekss man ir bijis vienīgais, kas ir palīdzējis pret pēdu raušanu krampī baseinā. Cita starpā arī Profil Sport “Stop cramp” pret to nepalīdz necik:([/quote]
Pirku Cēsu aptiekā , bet vai Franču to gan apgalvot nevaru, latviešu tiešām nebija! Ieteica tāda laipna puspazīstama farmaceite ! Ja būs iespēja palūkošos un painformēšu!
Kādas idejas par krampjiem tajos kāju muskuļos, kas ir augšpus ceļgaliem? Nosaukumu nezinu, bet baigi sāp, kad sarauj krampji, kā bija Ventspils piedzīvojumu parka velobraucienā… Beigās rāpos hūtē taisnām kājām un guļot uz ričuka, lai var nobraukt lejā līdz finišam… Un no rīta divas Magnes B iedzēru…
nez vai te ir tieši tava atbilde, bet kautkas par krampjiem ir
http://sportacentrs.com/veseliba/efektivie_trenini/21072011-helmuts_rodke_atbild_20_dala