uzsākot braukt, vai teiksim pieceļoties kājās, lai uzmītos kalnā, vienu vārdu sakot pielikot lielāku slodzi stūrei nokrakšķ stūres gultņi, brīvkustības nav, arī stūre grozās normāli, kad tā ir bez slodzes. Ja kāds ie saskāries ar līdzīgu problēmu lūdzu dodiet padomu. Varu piebilsts, ka bija neliela lufte un es drusciņ pievilku, varbūt esmu pārvislcis?
…bija līdzīga problēma, palīdzēja eļļas piliens…
No pieredzes:
Man krakšķēja, nevis stūres gultņi, bet vieta, kur stūre iznesumā stiprinās.
Man krakšķēja stabule, jo bija ieplīsusi, simptomi tādi paši kā Tev, arī domāju, ka krakšķ gultņi, izjaucu, gultņi bija pabraukti, mazliet ar zobiņiem, bet braukt varēja, iesmērēju, cik nu var slēgtos gultņus iesmērēt, saliku atpakaļ un krakšķis beidzās, bet, pēc kāda laika, krakšķis atkal parādījās, nelikos par to zinis, līdz vienam lielam krakšķim, kad stūre palika rokās, nolūza tieši zem iznesuma, iesaku parbaudīt, protams, nesaku, ka Tev arī ir aizlūzusi stabule.
Dakšu jau izjaucu un sasmērēju, bet man rādās, ka tā nebija tā vaina (stūres gultņi), kaut gan īsti nezinu, kas krakšķēja, jo tika jaukts tīrīts un smērēts viss, kas kustās un troksnis pazuda.