Sveiki! Kāds pieredzējis var pakomentēt vai šis karbona gravel ir samērīgs price/performance variants un kādas atsauksmes par brendu? :? Vai varbūt varat ieteikt kādu citu variantu? Superior X-Road Team Comp GR
Tas ir labs “saprātīgas cenas brends” no Čehijas, ko Veloprofs tirgo jau gadiem, attiecīgi ir atbalsts un pieredze tipisko problēmu risināšanā. Cik man nācies saskarties, ar garantiju Veloprofā viss ir bijis kārtībā.
No Superior nāk rāmis, dakša, stute, iznesums un stūre, pārējais ne ar ko neatšķiras no citu piedāvājuma.
Ieteiktu apskatīt maksimālo riepu platumu…ja nemaldos,tad šiem modeļiem tas bija tikai 38mm
piekrītu - šis tāds šosejas gravels
Gravel, kurā nevar ielikt ir 45mm riepas ir šosejnieks! :)
Vajadzības protams ir dažādas, bet, manuprāt, gravel rāmim ir jābūt tādam, lai tur var ielikt 45mm riepas ar pilnajiem dubļusargiem. Pašam ir bijuši vairāki Superior velo, bieži vien Veloprofs piedāvā labus cenas/kvalitātes variantus.
Paldies par komentāriem! ;) Līdz šim braucu ar šoseju, tieši meklēju ko līdzīgu, bet, lai varētu arī nedaudz pabraukt nost no asfalta. Vairāk domāju vai komplektācija ir izdevīga par to cenu un kā ar šī brenda karbona rāmju izturību ilgtermiņā. Jo cena salīdzinoši pievilcīga par karbona gravel. Šiem laikam ir 5 gadu garantija rāmim. Ir lietoti giant šosejas velo, kam teorētiski mūža garantija.
Man ir vairākus gadus vecs modelis, bet rāmis neizskatās daudz mainījies. Riepa jau standartā bija 40mm, kas arī laikam ir maksimums.
Esmu diezgan daudz braucis arī vietās, kur MTB būtu piemērotāks, taisījis nelielus “dropus” no apmalēm un uz dabīgā reljefa mežā, kādu reizi stiprāk atsitis aizmugurējo ratu pret nogāzušos koku, saknēm u.c. Ar rāmja izturību nav bijis problēmu, sakarīgs ritenis.