Klipšu pedāļi!

Es pirms nepilna gada iegādājos Shimano M520 klipšu pedāļus un tagad man viens no pedāļiem kustās!

Gribēju prasīt vai šādi pedāļi var tikt kaut kā pieregulēti, lai nekustētos, jo tur pedālim, kur skrūvējas pie klaņa ir tāds posms uz kura rakstīts - TIGHTEN un bultiņa vienā virzienā! Vai ar to var kko mainīt, to pagriezhot un cerot , ka kkas uzlabosies?
Vai arī jāpērk jauns pedālis?

Tas TIGHTEN uzraksts šķiet paredzēts, lai norādītu vītnes virzienu pieskrūvējot pedāli (vienam labā, otram kreisā), pedāļus var pieregulēt, ja tie nav jau sabojāti

Nu ok , ja tas tighten ir pieskruuveeshnas virzienraadis, bet tad kaa vinji piereguleejas ?, jo cik pagriezhot pedaali liekas , ka veel sachakareets nav - vismaz gludi griezhas un visas gultnja bumbinjas veselas! Tikai kustiiba ir taada, ka liekas , ja ar taadu veel paars simts km pabrauktu , tad cauri gan buutu!

Nezinu cik ilgi kustaas! Bet buutu labi, ja kaads man izskaidrotu kas tur jaadara lai piereguleetu, jo neredzu uz fikso aci daudz iespeeju :((

Vnk buutu labi ja es to pedaali dabuutu gatavu uz pirmo SEB posmu, jo negribu braukt ar parastajiem pedaaljiem :))

ja tur nepiecieshami kkaadi speciaali riiki lai vinju izjauktu, kas maz ticams - varu satikties no riita pirms SEB un iedot kaadam gudriniekam saremonteet - paraadaa nepalikshu , samaksaashu!

Vai arii buutu labi, ja kaads vareetu notirgot kaadus jaunus pedaaliishus, ja nu gadiijumaa shitie buus sachakareeti, jo ok shito gonku vinji veel iztureetu, bet nedomaaju atmest ritenjbraukshanai :)

pirkt pārdot viens pārdeva M540 …

http://www.parktool.com/repair/readhowto.asp?id=84