Sveiki!
Jaunie 2007 gada XTR klaņi ir piejami 5 dažādos garumos - 165, 170, 172,5, 175, 177,5 mm.
Kādi faktori nosaka, kādus klaņus izvēlēties - vai tas ir cilvēka augums, rāmja izmērs, braukšanas tehnika, vai kas cits?
Sveiki!
Jaunie 2007 gada XTR klaņi ir piejami 5 dažādos garumos - 165, 170, 172,5, 175, 177,5 mm.
Kādi faktori nosaka, kādus klaņus izvēlēties - vai tas ir cilvēka augums, rāmja izmērs, braukšanas tehnika, vai kas cits?
Visi iepriekš minētie faktori kopumā! ;) Pārsvarā jau braucēja garums tiek ņemts vērā!
Paarsvaraa kaaju garums. MTB ar garaakiem klanjiem, shosejaa ar iisaakiem.
Pārsvarā kājas garums no gūžas līdz ceļa locītavai. Tā lai pilnīgi precīzi.
VAI IR K-KUR ARĪ TABULAS šīm sakarībām???
jūtu džeki uz TdF gatavojas vai arī transalpā pa sek 10daļām sitīsies…?ar dažiem mm
Pagājušogad viens cilvēks, cik es zinu, piedalījās TDF amatieru braucienā…
Cik zinu, šogad viņš arī brauks.
jā, Saņa jau baigi saviļnots bija
o tad viens ir atrasts:))
jo garāki, jo sliktāk, piemēram, pa mežu, jo būs tā ka pa zemi vilksies! :)
Cik man zināms sprintam lieto īsākus kurbuļus un razģelkās garākus.
Interesanti zināt vai parasts Latvijas iedzīvotājs var šādu izpriecu atļauties?!??
kurš ir parasts?
Es biju domājis vienkāršu latvijas riteņbraucēju.
tdf ir izprieca?:D
Es pagaidām neesu lietas kursā cik smagi ir amatieru versija bet paskatoties profu variantu tās ir īstas mocības.
Viņiem distance gāja pa vienu no smagākajiem tūres posmiem.Drusciņ zem 200 km bet baigie kāpumi. Distancē pavadīja (Sanja) ap 9stundām. Anderson- viņš ir vēl parastāks riteņbraucējs par tevi.
16 .posms bija naafiiks, kur Boonens izstaajaas,kur tie 1. kategorijas kaapumi jestrie.