klaņi un slimība galvā

Droši vien dārgāk, nekā viss komplekts kopā (klaņi, zobrati, monobloks) :D

XTR zobrats laikam ap 80 Ls bija :D ( viens lielais zobrats)

mkey, bilde skaidra!

pa brīvdienām skrūvēšu klaņus :)

Priekš M960, lielais 44T = 50 Ls, vidējais 35 Ls.
Yie zobrati vēl braucami un braucami :)

man vienu briidi arii bija liidziigi, standartaa viss apriikojums ir DEORE, tad to vareetu nomainiit uz labaaku, tad to, tad to, ok, sho to dabuju ar xt parsledzeju, uc, bet tad kaut kaa sapratu, ka parastajiem brauceejiem atskiriiba juutama vismaz starp deore-slx-xt ir visai nieciiga, vai nav pat vispaar. Brauc ar to, kas ir, un ja kkas nopliist, vai ir ta izdilis ka jaamaina, tad njem to detalju no augstaaka plaukta (es ar taa tagad daru un ir sirdsmiers, hehe)

Nu re, zelta recepte: Ir motivācija ātrāk nolauzt veco lēto detaļu ! :)

Diemzheel shai zelta receptei ir arii kakaina malinja. Liidziigaa veidaa mans XC MTB ilgdziivotaajs GT Avalanche no dzimtaas LX grupas savaa raibajaa muuzhaa nonaaca liidz XT/XTR grupai. Bet kad ir pienaacis laiks nu jau vismaz 10 gadus veco GT paardot, vairaak par Duch Bike standara cenu par vinju vairs nepaprasiit. Vieniigais prieks, ka GT turpinaas prieceet kaadu citu vellobrauceeju.
Lai labi irpo!

[quote=Hermanis]Atdošu 1200 km lietotus shimano XTR M960 klaņus ar xtr monobloku par 70 Ls :))
Ļoti viegli. ;)[/quote]

Ir interese par šiem klaņiem. Kāds to garums?

[quote=Hermanis]Atdošu 1200 km lietotus shimano XTR M960 klaņus ar xtr monobloku par 70 Ls :))
Ļoti viegli. ;)[/quote]

Atbildēju uz “Hermanis” k.hermanis@tvnet.lv