pasūtināju deore klaņus, šodien atbrauca (M590, hollowtech II, 44-32-22, 175mm, melni), bet nē, nav labi, zin! sēžu un domāju - varbūt samaksāt vēl un nopirkt slx?..
slx būs stipri labāk? kas varētu būt - slx varētu būt maķenīt izturīgāki (pie mana svara - varbūt nozīmīgi) un maķenīt vieglāki; +otrais zobrats, kā runā, esot izturīgāks.
it kā baigi daudz labuma nav, bet no otras puses - sirdsmiers un tā… :D
iespējams, es uzprasos uz vienkāršu teikumu “nep1s sev prātu un brauc!” :D
Pa šo sezonu normāli trenējies, nobrauc šos klaņus (pareizāk sakot - zobratus), tad jau būs radusies skaidrība, vai, liekot nākamos, iet uz augšu vai leju.
necepies, lieto tos pašus, es ar savu centneri neesmu salauzis arī lētākus shimano klaņus. Man gan liekas, ka kritiskais posms lielam svaram ir monobloka ass, klaņi ir pēdējie kas lūztu imho.
Kad nobrauksi zobratus, varēsi uzlikt kautko citu, ja būs vēlme
edit: kamēr savā ātrumā drukāju, kāds jau manus vārdus nolasa ;)
[quote=ktn]Pa šo sezonu normāli trenējies, nobrauc šos klaņus (pareizāk sakot - zobratus), tad jau būs radusies skaidrība, vai, liekot nākamos, iet uz augšu vai leju.[/quote]Diez vai tik drīz mazo zobratu varēs nobraukt…:)
Dakter R-S, izskatās ka pacientam tomēr “apgreidīts letalis” sāk izrādīt pirmās izpausmes.
Kūmiņ, silti ieaku. Brauc ar tādiem kā ir.
Un pāris nedēļas neksaties datorā uz citiem klaņiem, kā arī uz citu braucēju klaņiem. Citādi - “apgreidīta slimība”, un tad tur gribēsies titāna zobratiņu pielikt, sarkanas skruvītes ieskruvēt, karbona pedālīšus pielikt, un monobloku ar zelta lodītēm… Turies.
nechakarējies, ņem xtr vai kādus vieglus karbona klaņus, tā lai nav sajūta ka vēl kautkas pietrūkst līdz pilnai laimei. man bija tas pats kas tev dažus gadus atpakaļ un nekad nebiju līdz galam laimīgs kamēr nedabūju augšējo plauktu :)) tā kā būtu baigā šķirba karbona stute parastā vai karbone stute no ritchey wcs, škirba vienīga naudā, pēdēja 4 x dargaka :D