Vai ķēdei ir virziens? Nevis jaunai, bet atkārtoti liekot pēc mazgāšanas vai no rāmja uz rāmi pārliekot!
Nav :)
it kā nav, bet es pēc ķēdes mazgāšanas vairākas reizes esmu pārlicis ķēdi uz otru pusi un atpakaļ, jo likās, ka tā vairs neiet tik gludi. Varbūt tur kāda slēpta enerģētika ?!
Ir gan virziens (tāds izveidojas).
Respektīvi, rullīši nodeldē posmiņu vienu pusi, un tā rezultātā tie uz vienu pusi spēj pārvietoties nedaudz vairāk. Nomainot virzienu nevar saglābt izstiepšanos, vienīgi uzlabot rullīšu darba apstākļus.
Vai priekš sevišķi neapķērīgiem nevarētu paskaidrot smalkāk?
Priekšējie zobrati stāv paralēli pakaļējiem. Pat ja brauc pārsvarā ar ķēdi šķērsām (jebkurā virzienā), tad cik grādu ķēdes lauziens iznāk pie pr. zobratiem, tikpat pie aizm. zobratiem - bet uz dažādām pusēm. Par cik ķēdes spriegojums abos galos ir viens un tas pats, laušana uz abām pusēm sanāk vienlīdz liela. Šī lauziena atkarība no zobrata diametra ir mazāks efekts.
Liekas, ka LOOK domā ko citu?
Ķēdi var uzlikt otrādi arī tā, ka ķēdes bij. iekšmala kļūst par ārmalu. No dilšanas aspekta to darīt varētu būt jēga.
Ansim taisnība…
Uz ķēdi zobi iedarbojās ar vienlīdz vienādu spēku, bet dažādu virzienu - aizmugurējais pret priekšējo. apgriežot ķēdi otrādāk nekas nemainīsies, jo zobi +/- vienādi abu pušu zobratiem.
Khm… ;)
Varbūt LOOKs domāja tās “tapiņas”, uz kurām uzsēdināti rullīši?
Tie varbūt nodilst no vienas puses, no zobratu puses.
ar iekšmalu un ārmalu acīmredzot domāts tas, ko es sauktu par augšu un apakšu - varbūt kādam tā vieglāk saprast
man pašam, anša apzīmējumus izlasot, pagāja kāda sekundes daļa, kamēr pieleca
[quote=A Vanags]Khm… ;)
http://www.bmxmania.com/FormcoChainMK926-TI.jpg[/quote]
ja esi kruts ielikt pusposmeni, kam imho maz sakara ar šīs diskusijas tēmu un šī foruma tematiku, un pateikt dziļdomīgu “khm”, varbūt drīkst tev palūgt nolaisties uz grēcīgās zemes un izskaidrot tautiešiem nejēgām virziena nozīmi šīs ķēdes funkcijās?
Es biju domājis augšu un apakšu. Rullītis rotē nevis uz tapiņas, bet uz posmiņa valcējuma maliņām. Jautājums tika apskatīts tīri teorētiski. Iespējams praktiski tā ir matu skaldīšana. Es ķēdi neaiztieku visu tās kalpošanas laiku.
Normālai eļļotai ķēdei posmu savienojumu vietās ir brīvi jākustas (jāgrežas). Līdz ar to ķēdes virzienam nav nozīmes. Cita lieta ir ar zobratiem.
Pusposmu kjeedeem ir virziens - taa raksta to razjotaaji. Jo taas tiekot projekteetas ar taadu domu, ka tik uz vienu pusi tiks lietotas, un uzliekot preteejaa virzienaa varot rasties probleemas ar kjeedi - taas posmi var saakt atvienoties vai pat paartruukt (kniedeetaas vietas).
Parastajaam kjeedeem, kaa jau Look rakstiija, virziens izveidojas ar laiku, jo rulliichi nodeldee kniediites no vienas puses… bet tam nevajadzeetu buut pamanaamam, jo kjeedes tak mees mainam regulaari, un lai pina nodilums buutu pamanaams, kjeedei jaabuut jau gana izstiepusies.
blieztunmaukt, uzskatu ka gana par teemu, un tas “khm” bij lai bik pieveerstu uzmaniibu un liktu pashiem padomaat…
[quote=blieztunmaukt]ar iekšmalu un ārmalu acīmredzot domāts tas, ko es sauktu par augšu un apakšu - varbūt kādam tā vieglāk saprast
man pašam, anša apzīmējumus izlasot, pagāja kāda sekundes daļa, kamēr pieleca[/quote]
Es rakstot domāju, kā lai labāk apzīmē, un paliku pie iekšmalas / ārmalas.
Ķēde taču ir kā noteikta biezuma gredzens vertikālā plaknē. Tas (tā) veido izkropļotu riņķa līniju, bet tas nav svarīgi… svarīgi, ka gredzenam nepārprotami ir iekšmala un ārmala.
Es savukārt par augšu / apakšu viennozīmīgi nesaprastu:)
tā tiešām ir matu skaldīšana… ja jūt ka ķēde neiet kā vajag, tad viennozīmigi jāmaina vai jātīra (benzīnā/white spirtā un ieeļļot)
Ansi, lai būtu gredzens ar iekšmalu un ārmalu. Dilst iekšmala, cik daudz, nezinu.
ar iekšmalu un ārmalu acīmredzot domāts tas, ko es sauktu par augšu un apakšu - varbūt kādam tā vieglāk saprast
man pašam, anša apzīmējumus izlasot, pagāja kāda sekundes daļa, kamēr pieleca[/quote]
Ķēde ir cietāka par zobratiem. Tāpēc vairāk dilst zobrati, bet ķēde- mazāk. Ķēde regulāri ir jāmaina nevis tāpēc, ka tā dilst, bet tāpēc, ka tā izstiepjas. Tradicionālai ķēdei virziena nav. Kad ķēde par daudz izstiepjas, mainās ķēdes solis un zobrati ātri nodilst. Ja ķēdes eļļo un maina regulāri, zobrati dilst minimāli un teorētiski ar vienu kaseti var nobraukt pat līdz 50 un vairāk tkm.
stipjas, bet nedilst apeņu gumija! kā var nedilt, ja ir berze? wtf?!?
stipjas, bet nedilst apeņu gumija! kā var nedilt, ja ir berze? wtf?!?[/quote]
Jomajo, gumija Tu, lasīt proti?
Teikuma ar 3 komatiem jēgu vari izprast?
Nekur netika apgalvots, ka ķēde nedilst ;)
Vispār jau Shimano HG ķēdēm tomēr ir rekomendējamais savienošnas virziens, skatīt dokumentu:
http://techdocs.shimano.com/media/techdocs/content/cycle/SI/Chain/SI_0450H_001/SI-0450H-002_en_du_ge_fr_v1_m56577569830686193.pdf