kā ir ķēdes eļļošana ar dīzeli?
Ar diizeli ir kjeedes mazgaashana.
… nu labāk kā braukt pa sauso, bet nu tas galīgi nav risinājums, ja vienīgi nēesi vectēva mantotā zemes gabalā atradis haļavno naftu :) sorry par offtopic, bet velo ķēdes eļļas ir pieejamas par pieņemamām cenām arī Latvijā.
Ja par eļļošanu, tad vislabākais līdzeklis ir http://www.prolong.com/A_SPL100spray.html
Šobrīd “Šmerļa” testi parāda ka šādā rudens laikā 500km nobraukums ķēdei dod apm. 0.1mm izstiepšanos.
Protams, ka galvenais ir lai ķēde tiktu regulāri tīrīta. ;)
Uz kādu ķēdes garumu ir tie 0.1mm?
Nevajag mēģināt arī olīveļļu, WD-40 un citas asprātības.
Eļļa nemaksā dārgi un viens iepakojums pietiek ilgam laikam - kā brauc un cik bieži kopj.
Viens ātrais jautājums spečukiem…
Ķēdi pēc noņemšanas jāliek atpakaļ tieši tādā stāvoklī, tobiš virzienā, kādā tā bija pirms tam vai vienalga?
Man posmiem viena mala tā vairāk nodilusi, moš virziena pamainīšana varētu piedeldēt otru pusīti, vai kategoriskais NEEEEEE!!!
Paldies!
Un kur lai to Prolong dabū? KO?
Nesaprast!
???
Man servisā parasti uzliek otrādi
Pieņem, ka atkarīgs no ķēdes.
In order to obtain good gear shifting performance, the CN-
7900 / CN-6700 has a forward side and a reverse side,
and the sides are marked so that the CN-7900 / CN-6700
will face the correct way when installed. The proper
design performance will be obtained when the CN-7900 /
CN-6700 is installed so that it faces the correct way. If it
is installed so that it faces the opposite way, the chain
may come off and the bicycle may fall over and serious
injury may occur as a result.
Piezvani man, izstāstīšu.
Ja itāļu velosipēds, tad ar extra virgin olīveļļu labāk - vismaz kaut kāds glamūrs. Ja taivaniešu tad ar sezama eļļu. Padomju ražojumu var arī ar dīzeli.
Ja nopietni - ķēdi ir jāeļļo ar tam domātiem līdzekļiem un regulāri jātīra. Ideāli ja līdzeklis ir pieskaņots braukšanas apstākļiem - ir tie, kas ātrāk nomazgājas lietū, ir tie, kas ilgāk noturās, bet tie ir biezāki - visur kompromiss. Uzreiz pēc ieeļļošanas ļoti palīdz ķēdi kārtīgi noslaucīt ar papīra dvieli, lai noņemtu eļļas paliekas. Mašīneļļas un viss pārējais lai arī ir labāk nekā pa sausu, bet tomēr šim mērķim īsti neder, galvenokārt jo vairāk par tām speciālajām eļļām lipina netīrumus virsū un ātrāk sabiezē.
Es nopirku e-bay tādu plastmasas figņu (maksāja 8$ liekas) kur iekšā izlaiž ķēdi (tur no visām pusēm birstītes) ielej kādu ateļojošu mazgājamo līdzekli (es izmantoju amway ar aktīvo skābekli) un smuki nomazgā ķēdi (turot to fignju aiz ručkas un griežot pedāļus). Pēcāk ar lupatu nosusina, Pagaidu lai nožūst, un ieeļoju ar silikona eļļu lube wet. Un ir ļoti labi. Ja tev ir apsargājams šķūnis kur turēt riteni, tad var mazgāt ar dīzeli. Ja dzīvoklī turi, tad labāk nē ja tas briesmīgi ilgi smird. Minerāl un mašīn eļļas arī ļoti smirdīgas , un pie tām vairāk līp sūdi klāt.
Ar Vivacolor White spirt , mazgāju ķēdes jau 5.gadus , pie tam smaka arī minimāla , varat pamēģināt dzīvoklī ! pēc smaržas būsiet kā mākslenieks ar eļļas krāsām :D
vel ir swepco elloshanas lidzeklis
Vairākkārt lasīts, ka labākais ir ražotāja iekausētais eļļojums.
Ja ķēdi ņem nost mazgāšanai, nebūtu grūtības viņu arī iemērkt kādā vārošā vannītē. Attiecīgi jautājums - vai kāds lieto, zin kur nopirkt un kā sauc tādas “rūpnīcas iekausējamās” smērvielas?