Vai ir iespējams salāpīt karbona rāmim plaisu? Plaisa ir rāmja apakšējai trubai apakšējā daļā, apm 5 cm liela( tāda kā šķēpele) . Vēl jau rāmis uz pusēm nelūst…ir nobraukti ar to rāmi šosezon pāris tūkstoši km (pārsvarā uz šosejas), un pāris simtu km pa bezceļiem. Varbūt kāds zin kur pie mums to var izdarīt, jo internetā lasiju ka ir iespējams plaisu aizpildīt ar kautkādu vielu u.t.t vienvārdsakot diezgan sarežģītā valodā sarakstīts. Varbūt var kautkādu ielāpu uzlikt, lai nepārlūzt. Paldies, ja kāds zin atrisinājumu šāi problēmai!
Yeah…Paldies!
Man šķiet, ka tik svaigam rāmim jābūt ārī garantijai!?!
Iesaku Bison super līmi, rāmis pārplīsa pie pārslēdzēja ķepas, salīmēju un nekāda vaina, esmu nobraucis vairāk kā 10 000 pa Latvijas gludajiem ceļiem un ziemā uz veltņa.
Man šķiet, ka tik svaigam rāmim jābūt ārī garantijai!?![/quote]
Nav jau veikalā pirkts, tā kā pašam jācīnās ar sekām!
neiesaku nodarboties ar diletantisku pašdarbību, un rekomendēt citiem, pat ja tas šķietami ir “nostrādājis”.
superlīme sastāv no divām pamatkomponentēm:
a) dihloretāna (kā šķīdinātājs)
b) polivinilhlorīda (kā saistviela)
sacietējot “a” izgaro un “b” ieņem cietu agregātstāvokli.
“b” pēc būtības ir tautā sauktais organiskā stikla paveids, kurš ir trausls (sevišķi zemās temp.)
karbona rāmis braukšanas laikā “elpo” un tamdēļ līmēšanā tiek izmantoti materiāli kuri sacietējot saglabā elastību.
Šādas līmes nav pieejamas mazumtirdzniecībā, jo to pielietojums pārsvarā ir industriālā segmentā.
p.s. mans komentārs ir balstīts uz teorētiskās un personīgās pieredzes bāzes.