Karbona rāmis

Sveiki!
Man te gadijās tāda viena ķibele ar karbona rāmi…
Šķiet ka noberzusies ir tikai krāsa, bet tomēr derētu citu padomi. Ko lai dara lai aizkrāsotu/aizpildītu šo nesmukumu?

http://s302.photobucket.com/albums/nn88/velvetmornin/?action=view&current=1.jpg

laba iespeeja ir noberzt visu mulkigo un smago kraasu nost un nolakot vai atstat skaistu dabigo izskatu… + iegusi diezgan ieverojamu svara samazinajumu. PS. kas par rami?

…pameklē tepat forumā, tēma jau bija cilāta…

Lai rāmis paliek noslēpumā… :P
Jā, atradu topiku: http://www.xc.lv/mtb/forums/viewtopic.php?id=6040
Paldies!

AK KUNGS! Tu tiešām esi sap…sies ar to svara ekonomiju!! vienīgā lieta par kuru tu šeit runā ir svars, šķiet ka nekādu citu interešu tev nav.

(uzprasos uz banu)

Ja tas ir tas, ko domāju, tad mani pat interesētu Tava velosipēda iegāde…

Kaada jauka uzliime atrisinaatu probleemu.

Ko tad tu domā?

tas no troses noberzies, vai kaut kur kriitot ?

Transportējot ričuku uz sacenēm, gadijās neliela saskrasme ar komandas biedra pedāli.

priekš nelielas saskarsmes, jāatzīst, ĻOTI liela skāde. protams, tikai vizuāla, rāmis jau nav cietis.

jāiesniedz uz garantijas maiņu :D

man jau ar interesētu marka :), bet nav svarīgi

Labi, lai jau iet: Full-Dynamix rāmis
Man jau šķiet, ka garantijās šāda skāde netiek iekļauta, vai tiek? Sūtot uz Itāliju paies laikietilpīgs process

Full-Dynamix 800g rāmis? :D :D

Kā tad :D:D
Tiko nopirkts, ļoti dārgs rāmis un JAU saskrāpēts :D
Tas būtu parāk brutāli …
Šis ir kas smagāks laikam …

kāda starpība, cik tas rāmis sver, un kas viņu ražojis! ja neesi ieberzis pārāk dziļi jūtīgā vietā, nākamreiz būsi uzmanīgāks un turpināsi vien maukt ar to pašu rāmi vēl 10 gadus!!! kāda ir nozīme izskatam? ēst prasa?

šoreiz tā skāde ir minimāla, labākajā gadījumā ņemam Akzonobel smalko špakteļmasu un aizpildam lielāko caurumu. Pieslīpējam, izmantojot ūdeni, un ja gribās uzklājam caurspīdīgu akrila laku (piem. Hagmans). Ja būtu reāls caurums tad varētu domāt par karbona remontu, bet pagaidām tas ir tikai dekoratīvais slānis.

un nākošreiz varbūt pacenties vismaz vecu velo kasti saplēst un iebāzt starp ričukiem+pedālis lai neskarās nekur un viss būs čiki.