Meitenes! Vai Jūs mākat saviem ričukiem nomainīt kameru? :)
Nemūžam neaizmirsīšu, kā pirmo reizi mainīju kameru; tas prasīja apmēram 40 minūtes, galvenokārt tāpēc, ka man vispār ir karmiska nesaderība ar dažādām ierīcēm, kas paredzētas gaisa iedabūšanai kamerā; parasti gaiss vairāk iet ārā, nekā iekšā :)
Godīgi jāatzīst, ka īsti nemāku apieties ar sporta ventili (līdz šim mainītas kameras, kurām ir parastais ventilis), tāpēc pirmā kameras maiņa sacensību ričukam varētu atkal izvērsties par atrakciju.
(Atvainojos ka iejaucos meiteņu sarunā)… Bet atzīšos, ka bez iepriekšējas pieredzes vai izmēģināšanas, šis pasākums trasē var sagādāt grūtības.
Es pats savulaik nepažēloju 30 minūtes, un mājas apstākļos noņēmu un uzliku riepu+kameru - mierīgi un bez steigas, visu izpētot un pārbaudot.
Tā kā ja šis jautājums interesē, iesakut pakonsultēties (lai kāds parāda, vai arī paskatīties video Youtube) un pašai vienreiz mājās izmēģināt… Tad jau viss izdosies :)
P.S. Un trasē jau vīri taču palīdzibu neatteiks…
esmu mainījusi vairākkārt. nekādas lielas problēmas tas nav sagādājis.
vienīgā lielākā problēma bija ar stingrāku riepu, kuru meģināju uzdabūt uz rata tikai ar pirkstiem. bet kopš iegādājos speciālās lāpstiņas, arī stingrākas riepas vairs nav problēma.
cits stāsts ir par ātrumu regulēšanu, tas gan man nekā nesanāk :)
Savai sieviņai uzrīkoju drastiku nodarbību 5-6 reizes nost/virsū riepiņu (neiztika bez sulīgaka vārda). tagad abi esam parliecināti par viņas spējām.
[quote=dc]
(…)vienīgā lielākā problēma bija ar stingrāku riepu, (…)[/quote]
Neuztraucies, ar stingru riepu arī večiem nākas pacīnīties… besī ārā dažreiz ka ne uzlikt, ne noņemt :(
[quote=raiter][quote=dc]
(…)vienīgā lielākā problēma bija ar stingrāku riepu, (…)[/quote]
Neuztraucies, ar stingru riepu arī večiem nākas pacīnīties… besī ārā dažreiz ka ne uzlikt, ne noņemt :([/quote]
maigu spēku pielietojot un zinot dažas fīčas arī stingrās lien virsū.
Mēģini abas riepas cietās malas sastumt kopā pa reni kas aplokam pa vidu tad ir jāiet virsū bez lāpstiņām,jo ar lāpstiņām mēdz kameru iespiest starp riepu un aploku,galarezultātā kamera caura.
Protams tiek arī ražoti mega cieti kokgabali…
Heh, dabuuju shodien servisaa ciiniities ar taadu mega cietu koka gabalu… rezultaataa sapratu ka visi man zinaamie varianti un viltiibas bij bezspeeciigi, bet kautkaa paveicaas tikt galaa… laiku gan tas prasiija daudz vairaak nekaa ierasts…
Bij gadījums ka Hutchinson Piton no ilgas stāvēšanas bezdarbībā neuzvilkta stavoklī bij sarāvusies. Čolēju vai nemēģinu 28niekam uzmontēt, vai ar kāds pajokojis un samainījis uz 24nieci(nez vai tādas ir). Izstaipījās un viss OK.
Vot, par pitonu neilgu laiku atpakalj bij shitais joks, biju pieradis ka ar rokaam smuki varu uzborteet, bet tad, nu neiet virsuu! Saaka jau likties ka rokas shkjiibas palikushas. :D
Kāds sakars te jūsu bazaram par riepu uzmontēšanu ar mtb sievietēm:)
ja gribas patrenēties varu piedāvāt vienu titāna aploku kur bez 4 skrūvgriežiem nekā neiztikt.