Esmu pilnīgā neizpratnē! Šajā sezonā jau kādas 4 kameras esmu mistiski sabojājis. Pēdējo vakar. Dabūju nevis caurumu kamerā (tā būtu maza problēma, var salīmēt), bet tur, kur ventīlis savienots ar kameru. Tāda sajūta, ka ventīlis kaut kā “pārsitas” pret caurumu diskā. Ievēroju arī, ka tas ventīlis pēc kāda laika sagriežas slīpi, it kā kamera riepā par kādiem 2mm paslīdētu uz vienu vai ptru pusi, kaut gan sākotnēji ielikta taisni. Piepumpētas riepas normāli, t.i. cietas.
Varbūt kāds zinošāks cilvēks par mani zin, kas īsti par vainu? Kaut kas ne tā ar diskiem? Kaut kas ne tā ar riepām/kamerām?
Izolenes kārta pavirsu aploku lentai nepalīdz? Principā nevajadzētu slīdēt. Eļļu esi salējis?
Apvīlē gludākas ventīļa cauruma kantītes…
Nomaini riepu. Droši vien izstaipīta un slīd pa aploku.
Kādas riepas stāv? Ja vari viegli noņemt riepas no diska ar rokam, tad varbūt riepas ir mazliet lielākas, nekā disks un kad bremze viņi slīd uz priekšu un boja ventili.
[quote=resnais]Esmu pilnīgā neizpratnē! Šajā sezonā jau kādas 4 kameras esmu mistiski sabojājis. Pēdējo vakar. Dabūju nevis caurumu kamerā (tā būtu maza problēma, var salīmēt), bet tur, kur ventīlis savienots ar kameru. Tāda sajūta, ka ventīlis kaut kā “pārsitas” pret caurumu diskā. Ievēroju arī, ka tas ventīlis pēc kāda laika sagriežas slīpi, it kā kamera riepā par kādiem 2mm paslīdētu uz vienu vai ptru pusi, kaut gan sākotnēji ielikta taisni. Piepumpētas riepas normāli, t.i. cietas.
Varbūt kāds zinošāks cilvēks par mani zin, kas īsti par vainu? Kaut kas ne tā ar diskiem? Kaut kas ne tā ar riepām/kamerām?[/quote]
Man bija tas pats, bet es vnk nomainiju ratu…
tā nevajadzētu būt. bezdrāšu vieglās riepas vairumā gadījumu ir diezgan viegli noņemamas ar roku.
Preventīvie pasākumi , lai tā nenotiktu:
a) ar ženķējamo urbi, ja nav tad vienkārši ar nazi, noņemam aploka caurumam fāzīti (likvidējam aso malu),
b) nekad neskrūvējam ventilim pievelkamo uzgriezni līdz galam, atstājam 5-10mm spraugu līdz aplokam,
c) nelietojam vecas kameras (veca skaitās <5gadi).
Aploka cauruma kantītēm asumus (ar nazi) jau apaļoju. Bez rezultāta, kā varu secināt pēc pēdējās beigtās riepas… Eļļa uz riepām manuprāt nekur nav tikusi, nekam slīdēt nevajadzētu… Bet acīmredzot vismaz biškuci paslīd gan, ja jau ventīlis sagriežas šķībi. Ventīļi nav skrūvējami (parastas lētās ķīniešu kameras). Pamēģināšu izoleni pa virsu aploka lentai. Riepa ņemas nost relatīvi viegli, bet ne jau tā, ka krīt nost…
Tagad uz ziemu mainīšu riepas uz tādām ar niknāku protektoru – ja ar tām vairs ventīļi neplīsīs, tātad vaina riepās… Ja nē, tad varbūt diskus jāmaina, citu ideju man vairs nav.
Preventīvie pasākumi , lai tā nenotiktu:
a) ar ženķējamo urbi, ja nav tad vienkārši ar nazi, noņemam aploka caurumam fāzīti (likvidējam aso malu),
b) nekad neskrūvējam ventilim pievelkamo uzgriezni līdz galam, atstājam 5-10mm spraugu līdz aplokam,
c) nelietojam vecas kameras (veca skaitās <5gadi).
5…10 mm, tā raksta LOOK, bet tas jau ir 1/2 cm…un 10 mm=1 cm, cik garš tad vispār tas ventilis, un kāda tad nozīme, tam pievelkamajam uzgrieznim…
ES daru tā , riepu montēju sākot no ventīļa vietas uz abām pusēm vienādi , kad riepā vietā, iepumpēju 1/2 no paredzētā gaisa daudzuma, tad pievelku uzgriezni, lai kamera nekustētos, tad pumpēju atlikušo gaisa daudzumu, līdz 2,5; 3,0 ; 3,5 atm, braucu uz nebēdu …tā daru ar visiem pieciem ģimenes MTB braucamrīkiem, un , jāpiesit pie koka, 5 gadi, neviena kamera, kā raksta resnais, nav bojāta…
Neesiet uzrāvušies uz šaurās spraugas aplokiem…
Mēdz būt aploki, nevis pa visu platumu dubultie, bet tikai gar malām, vidus vienkāršais (citiem vārdiem var teikt, ka vienkāršajā aplokā gar malām stiprībai ir iestrādātas cauruļrievas). Tāds aploks vidū veido ļoti nelāgu šauru dziļu spraugu. Ja kameras ventīli tādā aplokā ar uzgriezni neievelk iekšā +/- līdz galam, pumpējot kamera būs beigta. Lieta tāda, ka ap ventīli ir biezāka gumija, kas pumpējot pati nevilksies iekšā tajā spraugā. Toties ap 1…1,5 cm no ventīļa sākas plānā gumija, kas pumpējot viegli spiežas iekšā spraugā. Pārejas vietā no biezās uz plāno kamera plīst. (Ja nav saplīsusi, izņemtai no tāda aploka ar uzgriezni nepievilktai kamerai tajās vietās var redzēt ļoti izstaipītu plāno gumiju.)
Šī mana pieredze gan attiecas uz 28" ratiem.
Varbūt jāpamēģina man kameras ar skrūvējamiem ventiļiem? Kādas tieši jūs rekomendētu un cik orientējoši maksā un kur vislabāk (vislētāk) pirkt? Ideāli, ja ar auto ventili nevis sporta.
Skrūvējamie ir tikai sporta, auto nav !
Skrūvējamie ir tikai sporta, auto nav ![/quote]
ir jau gan skrūvejami. ko mēs saprotam ar vārdu “auto ventīlis”. Tik nav diezko populāri. :)
Skrūvējamie ir tikai sporta, auto nav ![/quote]
ir jau gan skrūvejami. ko mēs saprotam ar vārdu “auto ventīlis”. Tik nav diezko populāri. :)
http://www.sheldonbrown.com/images/valvewoo.gif[/quote]
Tas jau gan nav auto !!! Tas ir krievulaiku velo ventīlis. Auto nozīmē tādi, kā automašīnām.
Esmu saskāries ar šo problēmu 2kārt. Vecajiem ratiem nočakarējos un beigās izurbu lielāku caurumu , lai der autoventīlis un no proplem. Bet ar jaunajiem tā izrīkoties nevēlējos un pēc 2. jaunās kameras, kad netiku pat līdz mežam iedomājos, ka jāpamēģina auto riepu montāžas metode, t.i. nosmēreju bordas ar ziepjūdeni un viss, vairāk problēma nav atkārtojusies :) Principā, es domāju vaina ir riepā…
Jocigi… nebiju lidz shim manijis nevienu kameru uz 26" ar schrader vai presta ventili kursh nebutu skruvejams…
Jūtu līdzi, resnais, izmisumam ir pamats.
Pirmais, ko gribētu teikt - domāju, ka vaina nekādā mērā nav aplokā (99,99%) un mainīt to tiešām nebūtu prātīgi, tas var teikt ir pēdējais. Tāpat nav vērts pēkšņi pāriet no autoventiļa uz veloventili. Tikpat labi var nomainīt arī visu velosipēdu… :). Ir jāatrod konkrēts iemesls, un tad var kaut ko mainīt, darīt. Bet, lai atrastu iemeslu, jāzin pēc iespējas vairāk informācijas.
Otrais - no visa rakstītā un citiem ieteiktā, man liekas, ka mēs kaut ko neesam sapratuši līdz galam un katrs iesaka pavisam citu atšķirīgu gadijumu.
Tāpēc, ja tu vēl neesi ticis ar šo problēmu galā un tomēr tev vajadzētu padomu, apraksti konkrētāk savu gadijumu, lai būtu pēc iespējas vairāk informācijas:
- Vai tas notiek gan prikšā, gan aizmugurē? Vai tikai uz viena rata? Uz kura?
- Vai abas (prkš. pak.) riepas ir vienādas?
- Kāda izmēra riepa UN kamera?
- Vēlams riepas firma/modelis, vai veids?
- Cik veca riepa (aptuveni)?
- Kas īsti notiek ar to ventili - tas noraujās/parādās caurums utt., konkrēti?
- Kāds ir caurums (kamerā), liels/mazs, cik ātri iziet gaiss?
- Kurā vietā tas caurums rodas?
- Vai gadījumā nav tā, ka ventilis nostājas slīpi tikai tad, kad riepa jau ir nedaudz nolaidusi gaisu?
- Vai bez ventiļa problēmas nav vēl kāds caurums kamerā, ko pirmajā brīdī neesi pamanijis?
- Kas par aploku? katram gadījumam
- Cik ātrā laikā kamera sabojājas?
- Cik brīvi/cieši ventilis ieiet aploka caurumā?
Sākumam laikam viss. Nedomāju, ka ir kaut kas nopietns, vnk kaut kāda sīka detaļa ir palaista garām. Mēģināsim palīdzēt. :)
man tāpat bija pagājušogad ielas velosipēdam. beigās nokonstatēju, ka vaina bija riepas/aploka izmēros/saderībā.
Risinājumi:
- Dažās vietās nosmērēt riepu/aploku ar gumijas līmi
- Nomainīt riepu
Ok, pēdējā kamera savu dzīvi izbeida rekordīsā laikā (nedēļa). Tas kļūst jau vairāk kā kaitinoši! Skaidrs, ka vienkārši mainīt kameras nav jēgas. Sen jau nebija, tikai katru reizi bija slinkums kaut ko darīt lietas labā, kad mainīju kameru. Plānoju riepu + aploku dažās vietās nosmērēt ar gumijas līmi, kā ieteica al2x.
Atbildes uz costx jautājumiem:
1) Vai tas notiek gan prikšā, gan aizmugurē? Vai tikai uz viena rata? Uz kura? Ventilis iešķībs ir gan uz priekšējā, gan pakaļējā rata, bet caurumus dabūjis ir tikai priekšējais. Pakaļējo vasarā pārsitu uz saknes, bet tas ir ārpus šībrīža problēmu loka.
2) Vai abas (priekš. pak.) riepas ir vienādas? Vienādas.
3) Kāda izmēra riepa UN kamera? Riepas firma/modelis, vai veids? Kamera 26’’ 1.9-2.15. Made in China. Riepa Maxxis Worm Drive 26x1.90
4) Cik veca riepa (aptuveni)? Otrā sezona. Ziemā nav lietota. Atšķirībā no bildē redzamās, augšas protektors pilnīgi nodilis… :)
5) Kas īsti notiek ar to ventili - tas noraujās/parādās caurums utt., konkrēti? Kāds ir caurums (kamerā), liels/mazs, cik ātri iziet gaiss? Kurā vietā tas caurums rodas? Parādās caurums pie ventiļa pamatnes, pašā ventiļa apakšdaļā vai savienojuma vietā ar kameru. Šīs reizes caurums uzradās ventiļa sānā pie savienojuma vietas ar kameru, kur norāda sarkanā bultiņa. Citos gadījumos ir bijis tur, kur norāda zilā bulitņa. Bet katrā ziņā tādā vietā, ko salīmēt praktiski bezcerīgi. Caurums šoreiz bija apmēram 1mm garš, citreiz ir bijis lielāks, kādi 2 vai 3 mm. Vienmēr tāds kā griezts, ne apaļš. Izskatās, ka ventilis pret aploku pārgriezies. Gaiss vairākkārtīgi ir izgājis lēnā garā post factum, t.i. atbraucu, nolieku riteni, pēc kādā laiciņa gribu braukt, skatos riepa tukša.
6) Vai gadījumā nav tā, ka ventilis nostājas slīpi tikai tad, kad riepa jau ir nedaudz nolaidusi gaisu? Nea, ventilis nostājas slīpi tajā pašā dienā, kad riepa svaigi un kārtīgi piepumpēta. Un riepa joprojām ir cieta.
7) Vai bez ventiļa problēmas nav vēl kāds caurums kamerā, ko pirmajā brīdī neesi pamanijis? Nea, citu caurumu nav.
8) Kas par aploku? Alexrims X2100 double wall
9) Cik ātrā laikā kamera sabojājas? Pēdējo reizi nedēļas. Pirms tam kā kura, 2-4 nedēļas apmēram. Daudz par ātru! :)
10) Cik brīvi/cieši ventilis ieiet aploka caurumā? Ieiet normāli. Noteikti ne pārāk brīvi, bet arī nav tā, ka ar spēku jāspiež.