Kādas atsauksmes par feelfree.lv?

Ir plāns nopirkt kickr core trenažieri,kas arī viņiem ir,bet nezinu,kas notiks gadījumā,ja vajadzēs mainīt,garantija utt. Tomēr produkts ir dārgs un naudu izmest negribu.
Vai tomēr pasūtīt no ārzemēm?

Tur tirgotie velo ir vēl dārgāki par to trenažieri :D

Gribi teikt, ka labāk krāmēties ar ārzemju i-veikalu nekā ar vietējo? Pērc, viss tur kārtībā. Pats arī iegādājos to pašu pie viņiem. Jau 2 gadus šancē, nav ne vainas.

Feelfree viss normāli

Nācās mainīt Wahoo kompīti, viss laicīgi un korekti.

[quote=Archa17]Ir plāns nopirkt kickr core trenažieri,kas arī viņiem ir,bet nezinu,kas notiks gadījumā,ja vajadzēs mainīt,garantija utt. Tomēr produkts ir dārgs un naudu izmest negribu.
Vai tomēr pasūtīt no ārzemēm?[/quote]
Šis ir labs.

Es ar pie viņiem ņēmu Kickr, nav pamata satraukumam.

feelfree nav tas pats, kas veloatlaides? Ja tā, tad šancē tak jau padsmit gadus… :?

Ir tas pats. Līdz šim vienmēr bijusi pozitīva pieredze.

Esmu ļoti daudz tur pircis un vienmēr viss bijis kārtībā. Arī reizēs, kad kaut kas jāmaina garantijas ietvaros.

3-4 reizes gadā kaut ko tur nopērku. Nekādas problēmas nav bijušas.

nopirku tieši kickr core pie feelfree (veloatlaides), trīs pilni gadi, vēl strādā…

Feelfree.lv ir labākais lētais veikals Rīgā!

Labs veikals!

FeelFree rullē. Patiesa cieņa un lai bizness sekmējas un apmierināti klienti ir arī turpmāk!

Pievienošu arī savas piecas kapeikas. Man diemžēl pieredze nav tik pozitīva. Pavasarī aizvedu uz Duntes ielu apkopt divus ričukus un veicu visai dārgu pirkumu. “Pārdevējam” attieksme kā centrāltirgus paviljonā, palika iespaids, ka es esmu apgrūtinājums. Manā skatījumā Feelfree varbūt ir lētais veikals, bet līdz “bikeshop” jēdzienam nevelk. Gan jau tur noteikti ir arī labi meistari un zinoši cilvēki, bet to drusku sabojā “frontends”.

Tas ir skaidrs, feelfree nav tiks daudz naudas, lai uzpirktu visus foruma dalībniekus rakstīt pozitīvus komentārus, tāpēc ir dabiski, ka parādās arī kāda negatīva pieredze.

Feelfree pēdējo 10 gadu laikā esmu pircis vairākus velosipēdus kā arī citas ar velo saistītās lietas. Varu teikt tikai to labāko gan par cenām, gan servisu pie Ginta. Turklāt pēdējos gados Feelfree ir sācis piedāvāt tādus velo kā Cannondale, Cervelo, Giant utt. Tos nu noteikti nenosauksi par lēto desu :)

Nu labi. Neviens mani nav nopircis. :) Esmu nerets viesis Veloprofā, Veloatlaides.lv aka FeelFree, Velo Express, Gandrs, ZZK, Fans, varbūt kādu aizmirsu. Visi minētie tiešām ir cienīgi saukties par bikeshop. Visos minētajos Tevi, retais xc.lv apmeklētāj, neapčakarēs. :)

Lēts? Force ir lēts, bet lētais gals citur arī ir lēts :)
Sūtīšana ir ļoti gausa, bet savādāk nav problēmu. Man pieseivots kā pirmais veikals, kur iegriežos kautko meklējot ;)