Uz izsoli tiek likts mērenas kvalitātes braucējs, kas būtu gatavs iesaistīties kādas MTB komandas darbā 2008 gadā par ļoti mērenu atlīdzību! :D Varbūt kādam no bosiem ir interese?
P.S. SEBā tautas klasē šogad diemžēl nevarēšu braukt :)
Ja kādam ir ko pārdot tad pircējs vienmēr atradīsies, ja vien būs iespējams vienoties par cenu.
:)
Aizrakstīju pastu.
Brauksi SEB sporta klasē?
Nāksies.
Starp citu, intereses pēc, cik lielā mērā tiek atlīdzināts kādas pavisam parastas komandas dalībniekam par braukšanu ar konkrētās komandas vārdu? Pieņemsim, ka šis sportists pats nestrādā kādā no velopreču veikaliem.
labi ja vēl formu par “velti” iedos.
cik nu kurš veikala boss ir dāsns!ja nu šis jautājums te ir uzpeldējis tad varu drusku gribu padalīties savās domās par šo jautājumu.
- )neesmu 100% pārliecināts ka 30-100v.sporta klases braucēji(par tautu vispār nerunāju) ir to vērti lai saņemtu pa velti karbon/xtr/fox sid aprīkotu ričuku pa velti pluss forma un starta nauda.Jo no pirmā 10nieka viņi atpaliek vismaz par 30min uz 60km.
- )varbūt padomāt kā iekļaut komandā jaunekļus/jaunietes 12,13,14,15g.v. sadalot to pašu finansējumu uz vairākiem cilvēkiem
- )neatbalstu hobija sponsorēšanu(ja tiek ieguldīta daļa savu līdzekļu tad var sadarboties)tiem kas strādā un spēj sevi nodrošināt.latvijas iedzīvotāju dabā ir dīkt ka nekā nav…
- ) šos līdzekļus novīrzīt skolnieku vecuma braucēju atbalstam,bet ne tik daudz ka viņi izlaižas un domā ka viss krīt no gaisa,ar rezultātu un treniņu darbu(ja tāds komandā ir)lai parāda ka ir spējīgi novērtēt to ka viņi tiek atbalstīti.
- ) ja komanda atbalsta savus sportistus tad lai tas nebeigtos tikai ar MTB.
- )ja ir iespējas tad palīdzēt jaunatnei startēt šosejas sacensībās/nometnēs ,jo kā visi zinām tīrie MTB braucēji latvijā nespēj nopietni konkurēt ar tiem kas brauc šosejā.
par trenēšanos!
vieglākais ceļš protams par starta naudu un formu paņemt gatavu sportistu,bet varbūt kādam ir vēlme/iespējas atbalstīt kādu treneri(jo drīz tādu vairs nebūs,būs tikai filozofi kas salasījušies gudrības forumos) ja viņš komandai sastāda treniņu plānu par to attiecīgi saņemot no komandas samaksu(zinu ka izklausās utopiski,bet tomēr…) par plāna izpildi(tas notiek koptreniņos) protams atbild komandas diriģents.
Viss šis pasākums jau līdzinātos komandas struktūrai nevis,atbrauc uz SEB komanda un katrs tās dalībnieks rakājas pa savu auto 500-1000m rādisā viens no otra!
1.nosacījums neuztvert to personīgi un necepties,bet izteikt savus priekšlikumus/skatījumu/analīzi lai būtu progress…uz ko mēs visi tiecamies!!
labi beidzu šo palagu!
Vispār nesaprotu kāpēc kādam būtu jāmaksā, ka tu brauc kkādā komandā (LV) mērogos. OK, detaļas par pašizmaksu neskaitas.
Nu jā, to naudu labāk novirzīt reklamējot velosportu janiešiem, lai viņi un vecāki pamana, ka ir iespējas un varianti sportot nevis rubīt datoru un pīpēt pa vārturūmēm. Kaut vai dodot materiālu iespēju kko sākt darīt. Noteikti ir ģimenes, kas nevar uz sitienu atļauties tādu bērna hobiju. A citādi, ja nauda tiek tiem, kas tāpat ir pārauguši lai kko sasniegu un tiem kas tāpat pelna, lai nopirktu visu ko vajag, tad sanākt tāds nekam nederīgais karbona klubiņš.
Patreiz ir dziļa nakts un vēl daudz darāmā, taču tēma (kuru aizsāka cello) ir ļoti interesanta. Domāju ka tiko būs iespēja es uzmetīšu savu redzējumu par MTB komandu virtuvi.
p.s. laikam noderīgi būtu izveidot atzevišķu tēmu ar atbilstošu nosaukumu, un tur kā ievadu iemest šīs apspriedes vērtīgākos postus.
Protams ka vēlme iesaistīt jaunatni ir apsveicama, bet tam nepieciešams liels darbs, tāpēc piekrītu cello, ka ir nepieciešami treneri. Treners redz ko kurš jaunietis spēj, redz vai viņa vecāki var atļauties bērnam tādu hobiju, treners ir tas kurš dažreiz kad negribas izdzen tevi treniņā utt. Ja katrā lielākā pilsētā ir pa trenerim, kurš saņem kaut kādu valsts algu , ar vietējā velo veikala atbalstu aizved jauniešus uz sačiem, tad tas būtu apsveicami!
p.s. pa tēmu- nākošagad braukšu sporta klasē komandā un vienīgais ko man gribējās ir formas un dalības maksu atmaksātu. Par visu pārējo pats rūpējos.
Visas saistības vienvirziena? A kā būs tad, ja sportists neuzrāda izvirzītos rezultātus? Ļaus vai neļaus viņam formu paturēt? :)
tevi vairāk vai mazāk draudzīgi bakstīs. ar to es arī biju domājis “par brīvu”
par brīvu ir tikai siers peļuslazdā.
Jāsāk ar to, ka kādam vajag būt interesei sākt veidot amatieru klubu. Tātad kādam indivīdam ir jāziedo savs laiks un jāskrien ar galvu pret sienu. Sagaidāmie ieguvumi neatsver ieguldāmo darbu un birokrātiju. 1. plāna punkts maksā naudu. 2. un 4. tais izpildās arī bez kluba, ja vien ir braucēji. 3. nav aktuāls, jo neesam valsts ar attīstītu velosportu.
birokrātija - nu nevajag tač uzreiz dibināt biedrību un ierakties papīros.
tādam klubam pirmkārt būtu jābūt reālai cilvēku kopai, juridiskā identitāte ir otršķirīga, imho.
- punkts izpildās draugu lokā caur forumiem (te un mtb.lv);
bet, klubā esot, būtu pienākuma apziņa piedalīties kopīgos treniņos un izbraucienos, nevis “sagribēšu, moš aizbraukšu” attieksme.
par 3. punktu - viena otra sebos tautā braucoša komanda ir darbavietas labas gribas žests ;)
- punkts arī izpildās, tomēr viena lieta ir veikalā teikt “sveiki, es, ziniet, esmu baigais braucējs, iedodiet man atlaidi”, un pavisam kas cits “sveiki, es esmu no velo kluba tāda un tāda, mēs, ziniet, esam baigie braucēji, iedodiet mums atlaidi” :)
Vai biznesā tu izvēlētos vājāku pašu produktu vai labāku ārzemju? Cello jau labi aprakstījis, kāda ir mūsu jauno motivācija, līdz ar to kad vajadzētu ņemt komandā, nav jau vairs ko īsti ņemt, vai ne?
Precizēšu, ka manuprāt attieksme ir no pašiem braucējiem, kas padara viņus neņemamus. Ja viņi būtu tik labi, tad komandas kautos savā starpā lai kādu dabūtu, nevis ņemtu ārzemniekus.
Iesaku šosezon aizmočīt uz Lejasciemu uz šo pasākumu, pagājšgad bija super organizēts, un lielākais pluss ka šeit netiek iekasēta dalības nauda, tik vien tā bēda kā aizkļūt līdz turienei.Aivars Galejs nav tāds knīpstanga kā Igo Japiņš.
1 .Visi te ir izvairīgi vai arī nezin cik pelna Sporta klases pirmais 30-40nieks. Intereses pēc kāds tak pasakiet: vai tie ir 100Ls, 200Ls, 500Ls vai 1500Ls mēnesī, un vai maksā visu gadu. Esmu dzirdējis kā SEB labākie braucēji saņem Ls 1000 mēnesī. Vai tā ir?
- Gribu pateikt arī to, ka mans tautas klases gada budžets sastāda aptuveni >Ls 1000, pie nosacījuma, ja ir jau velo:
- ~120Ls - dalības maksa SEB, Trekā, Sportlatā un citos MTB sačos;
- ~200Ls - degviela uz sačiem + pusdienas attiecīgā pilsētā vai pa ceļam uz mājām;
- ~100Ls - apģērbs + apavi;
- ~200Ls - treniņi ziemā (sporta zāle, baseins, sporta ārsta apmeklējums,);
- ~100Ls - visādi powerbari,enerviti;
- ~300Ls - velo detaļas, upgreidi, riepas, kameras;
- ~100Ls - sarežgītāks veloserviss, ko uzticu profesionāļiem.
Tad rodas arī jautājumi: Kāda jēga man braukt komandā - ja man tikai uzsauc formu. Forma uz visa fona ir nieks.
Tāpat ik pēc 3-4 gadiem jāpērk velo par ~Ls 600-1000.
Reālas algas saņem RB, Sensa, NN team braucēji. Pārējie saņem dažādus bonusus no komandas vadības. Nu nebūs tā, ka kāds Tev vēl maksās par tavu vaļasprieku! Vai ne tā?! Un citiem tas vaļasprieks sezonā izmaksā 200Ls, citiem 5000Ls.
scott, ja tev liekas, ka apmaksatas gonkas un forma (no Tavas tabulas kopā 220Ls) nesastāda būtisku daļu no 1000Ls, tad Latvijas komandas nav prieks Tevis. vel jau var norekināt nost atlaides ko piedāvā rezerves daļām un velo iegadei.
nevaru komentēt par citām komandam, jo neesmu vinu gramatvedis :), taču no baumām ir dzirdams, ka finansu ziņā pirmie varētu būt sensa (kas vairs nesaucas sensa) un tikai tad RB.