Kā cīnities ar smiltīm, lai bremzes nenodils pārāk ātri ?

Respektīvi, reāls gadījums iz dzīves - šodien, braucu pa lietu ar šosejnieku, nu un loģiski pēc ziemas tās sakaisītās smiltis līp klāt aplokiem… un pa stundu nodeldēju visas bremzes (labi ka tikai aizmugurējās, gy). pus-vasaras nobraukāju, i pamanīt nevarēja, ka kaut kas nodilis… a te še tev…

Moš ir kaut kāda metode, kā šitādā laikā nesačakarēt bremzes? Moš Var pielikt kādas otiņas, lai kaut mazumiņu nokasa nost? :)

Kaut kā aizdomīgi stundas laika nodeldēt bremžu klučus? …

…un neticaas, ka saals speetu uzdarboties taadaa atrumaa!!:/

ne jau sāls, smiltis - brezmējot, takš var dzirdēt… skrāpē nejēgā :(

…nu bet domaju, ka arii saals, kas ziemaa bezjegaa tika kaisiita, veel nav no celja noskalota!! Bet ei nu sazin…varbuut kada vaina pashiem kluchiem?!? Stundas laikaa…tas liekas nereaali!!

Nu daļa ir uz korķu rēķina, jo ja ne’butu korķu, nebūtu briesmīgas bremzēšas. Bet anyway… es pats pabrīnījos, un laikus pamanīju, ka ar aizmugurējo nevar īsti labi nobremzēt lielā ātrumā… kā pirmo ar priekšējo tač nebremzēšu :)

kāpēc ar priekšējo nē?

kā cīnīties?

• nebremzēt! ;)

es gan vienmeer bremzeeju ar pirmo ar prieksheejaam bremzeem, aatraak ritens apstaajas!!! :)))
es ciinos taa, ka braukaaju tik sausaa laikaa, tapee ar nekas nedilst!!! :PPP

Nu ja, bet lietus uzgāja pēkšņi … bij saulītē rītā, nu un vakarā uzgāja pamatīgs lietutiņš

avot tad neko darīt…
tā vai tā velosports ir vieni vienīgi izdevumi… :)

skaidrs… būs jasamontē kaut kas līdzīgs, ko pieminēju pirmajā postā - kaut kā nostiprināt mazas otiņas/gumijas gabalu pirms br. klučiem

tā gan nedari - ja iesprūdīs tas otiņa/gumijas gabals starp kluci un bremzi, piemēram, priekšējam ratam, braucot no kalna ar 70 km/h …