Jauns suutiijums no CRC!

kas grib piesakaas, merkjis ir savaakt tik daudz lai celjsh sanaak par briivu!
6565222, megadog@one.lv , pm ieksh ROTOS (pacietiibu meiloshanas gadiijumaa ;) )
visticamaak startees naakoshaas nedeeljas beigaas.
www.chainreactioncycles.com

Vai tuvākajos mēnešos kāds plāno sūtīt no CRC?..

Es gribētu pievienoties ar kādiem 50Ls (riepas, kameras)

Pievienošos ar kādiem EUR 50

KA-ME-RAS? kuras?

Jāsavāc 200 GBP sūtīšanai par brīvu. Man pašam tikai dažus niekus vajag, teiksim, 30 GBP vērtībā. Pašlaik sanāk apm.:

50 + 50*0,7 + 30 = 115 GBP

Vēl ap 85 GBP vajag, padaudz. Fubar nevar kādu pasūtījumu piespēlēt?

Starp citu, pirms kāda laika pacēlās jautājums - kas tad tajā CRC tik labs/lēts ir? Ja šo jautājumu attiecina uz parastu LV veikalu klientu, kuram ZZK 20% ziemas atlaide ir lielākā, tad CRC ar daudz ko pārtrumpo. Piem., ķēdes (kuras mēs regulāri nodeldējam un mainām) no CRC sanāk par dažiem Ls lētākas. Cits aspekts - daudzām detaļām CRC piedāvā krāsas izvēli, vismaz black/silver līmenī (ziniet, cilvēkiem, kuri gaumīgi ģērbjas, tas liekas svarīgi).

Sorry, biki piečakarēju, šodien palūrēju un atklāju ka manas noskatītās riepas ir beigušās :( varbūt vēl parādīsies.

Kārli, tās riepas ir “not in stock” vai vispār vairs netiek tirgotas? Tā ir atšķirība:)

Ar Martinu_L līdz 200 GBP vēl par īsu, jāvāc vēl gribētāji.
(Ceru, ka tie, kuri šeit raksta EUR, nejauc GBP ar EUR.)

Izskatās, ka manas riepas vispār izmestas ārā!

500,7 + 30 + 900,7 = ~ 130 Ls

Vēl ap 70 Ls vajag!

Vīri un sievas! Piedāvāju iepirkumu no:
http://www.bike-x-perts.com/en/index.php
Pasts bez maksas no 150 EUR un pats labākais, ka ir tieši tas ko es vēlos (attiecīgās riepas, u.t.t) cenas arī ļoti sakarīgas, man liekas labākas kā CRC!

bezmaksas pa vaaciju.
uz LV - 30Eiro

cenas labas

[quote=KarlisB]Vīri un sievas! Piedāvāju iepirkumu no:
http://www.bike-x-perts.com/en/index.php
Pasts bez maksas no 150 EUR un pats labākais, ka ir tieši tas ko es vēlos (attiecīgās riepas, u.t.t) cenas arī ļoti sakarīgas, man liekas labākas kā CRC![/quote]
Es uz dazham kameram pieteiktos, ja sanaaks pasuutijums.

Opā, ar tiem 150EUR biki kļūdījos… (nepamaniju Germany uzrakstiņu)

es pievienojos, gribu jaunus pedāļus.
būs tieši pietrūkstošie ~70 GBP

Paldies, Anda! Tagad jāpārjautā, vai Bomber un Martins_L ir vēl griboši?

Ja neviens nevēlas būt par sūtītāju (ja vēlas, lūdzu!..), variet sūtīt savas konkretizētās vēlmes uz ansis@sal.lv . Informēšu par sasniegto kopsummu.

Ieskaitot Andas 70 GBP, uz šo brīdi ir savākti ap 170 GBP.

Vēl tik nieka tricārs (30 GBP) vajadzīgs!..

P.S. Ja mēs metamies savākt trūkstošos 30 GBP, ievērtējiet cenas ar atlaidēm detaļām, kas regulāri jāmaina: ķēdes, kasetes, pr. zobrati… bez tam estētiem var ieteikt pievērst pastiprinātu uzmanību detaļām, kurām ir krāsu izvēle (rumbas, ekscentri (QR), iznesumi, klemmes, gredzeni)!

Tieši ar 29,99 piedalos, man vajag to Sigmas kompi ar cadence:
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=13816
Nosūtīju tev meilu ;)

Atraksti savu konkrēto izvēli uz ansis@sal.lv (ja nekas cits, ar doto linku jau pietiek, bet man vajadzētu Tavu e-mail). Kad būs 200+ GBP, vēl kādas 2 dieniņas pagaidīšu, tad laižu sūtījumu. Tad arī kārtosim naudas lietas.

Man ir doma iepirkt mīksto dakšu uz jauno sezonu (līdz šim braucu ar cieto).
Varbūt ne īsti zem pareizās sadaļas jautāju, bet…
Ko es gribētu:

• labu dakšu :)
  • cena ir svarīga, bet esmu ar mieru maksāt augstāku cenu 1-reiz, nekā zemāku 2-reiz - remonti, u.t.t.

Kādu variantu ieraudzīju un daudz nepētot iepatikās (šeit pat forumā lasīju atsauksmi, ka baigi ok)
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=8362
Atsauksmes palasīju arī pašā crc un šķiet, ka tā bez maz ir labākā dakša pasaulē :D
Lūdzu, pakomentējiet šo izvēli. Es neesmu sportists, velo man ir hobijs, bet šosezon ir doma braukt nopietnāk. Cena nav maza (£169.99). Vai kāds var ieteikt ko līdzīgu, par mazāku cenu, bet atbilstošu tām prasībām ko centos aprakstīt?
Ja šī ir laba izvēle, es būtu priecīgs, ja varētu pievienoties šim sūtījumam.

Vēl šaubos vai ir vērts pirkt arī priekšējo diska bremzi. Šķiet šai dakšai to var piemontēt. Patreiz man uz abiem ratiem ir v-brake. Vai tā ir laba doma priekšā likt disku bremzes, ja aizmuguree paliek v-brake (tur nevar uzlikt)?
Būšu pateicīgs par viedokļiem. Paldies!