ar šo aicinu cilvēkus, kam 21. oktobrī nav saplānotas īpašas aktivitātes, piedalīties jaunas MTB maratona trases izmēģinājuma braucienā.
Starts: 21. oktobrī 10:00
Vieta: Apes mototrase, ALūksnes rajons
Distance: ~ 60km (Ape - Korneti - Ape)
Apraksts: meža ceļi, grants ceļi, meža takas, asfalts un Alūksnes augstienes pauguri
Pēc dalībnieku daudzuma un ieinteresētības vakarā var saorganizēt analītisko daļu kādā no apkārtnes pirtīm.
Hehh, ja jau pieminēti Korneti, tad jau jācer, ka arī pilskalns tiks izmantots. Es tur esmu pāris reizes klaiņojis - reljefs tur ir teicams. Starp citu, tam pilskalnam ir visstāvākā nogāze Latvijā, tiesa, braucama tā nav, jo tur ir koki un gara zāle, bet apakšā ir ezers, ja nemaldos.
Drusku pilskals ir nobraucams…bet ne uzbraucams! Esmu vairaakas reizes braucis lejaa-virzienaa pa staavaako nogaazi uz staavvietu! Uzbraukt vareetu meegjinaat tikai no saana!
Velomen, tas pirmais paugurs (kuraa arii es esmu paaris reizhu meegjinaajis uzraapties), kas pie staavlaukuma - nemaz nav mineetais objekts. Iistais pilskalns ir paarsimts metrus taalaak augshaa pa pljavu un pa mazaam tacinjaam iekshaa mezhmalaa, tur gan nekaadu drupu nav, palikusi tikai dzelzsbetona konstrukcija no padomju laikiem. Un tur arii ir atrodama piemineetaa nogaaze.
Tā droši iederētos SEB , jo zinot tās puses cilvēku pieredzi sac. org. viss būs ok , jā būs iespēja un tas tik s veidot kā atpūtas brauciens arī mēs varētu piebiedroties.
tas nebūtut pa skādi ! to varētu apvienot ar TrEK tīīma atskatu uz izgājušo sezonu. Mēs vēl nevaram vienoties par Spectus pārskatu ,velk uz 14.10.2006 , pēc Piebalgas pasākuma.