Jaudas mērītāja pārbaude

Tev laikam patīk loterija :-) Tas Inpeak taču arī kaķis maisā. Ātrumā atradu tikai vienu review par inpeak, arī nav diez ko rožaini.

Jā, zinu. Redz, vienreiz paveicās un otreiz nē …. jau rakstīju - laikam azartisks raksturs :) nu kas katram ir rožaini, es saku, problēmas manām vajadzībām nav konstatētas un kā iepriekš rakstīja gudrs cilvēks - visi mērītāji pa lielam mānās un daži pat zem brenda vārda ir ne visai kvalitatīvi. Nopietniem braucējiem protams neieteiktu tādus eksperimentus, bet nu es patiešām negribu pirkt jaudas mērītāju riteņa cenā vai vēl dārgāku, bet ciparus skaitīt mīlu, pat nelielus …

Varbūt iemet linku ar to review, jo es atrodu tikai youtube kur INPEAK tiek salīdzināts ar Aksioma UNO un tur nu neko TIIK sliktu es nesadzirdu … Aksioma jau arī nav nekāds benchmarks

Salīdzinājuma Asioma vs Neo vs Inpeak Inpeak rāda apmēram +20 - 25 W vairāk neka Assioma un Neo.
https://youtu.be/LGrFELAi3Qk

Un Assioma rāda pareizi jo kompānijā tā ir deklarējusi? Pameklējot pēdējās dienas internetu man ir skaidrs ka neņemas te neviens masveidā baudīt cik precīzi patiesībā rāda šie mērītāji. Bet es jau nereklamēju ka kādam jāpērk INPEAK, katrs dara kā grib.

GPLama video Asioma vs NEO rada +/- līdzīgus ciparus. Nav īsti skaidrs ko nozīme “cik precīzi” jo nevienam nav pieejams etalons ar kuru var saildzināt, Ar to pašu inpeak var mierīgi braukt un trenēties. Tikai nevajag saildzināt šos ciparus ar citiem PM citos braucienos, jo tas ir bezjēdzīgi. Visvienkāršākais variants kā, pārbaudīt AVIO vs Inpeak ir paņemt trešo PM (piem. ASSIOMA) uzlikt ričuku ar diviem PM uz direct drive trenažieri un uztaisīt testa braucienu ar konstantiem vatiem, Trenažiera pretestību lai regulē ASSIOMA. Saliekot 3 grafikus kopā uzreiz bus redzams kurš no AVIO vs Inpeak rada nepareizi.