Izstāde atpūta un sports Ķīpssalā.

Šī izstāde notiks no 26.marta līdz 29.martam. Laipni aicināti arī pienākt pie Focus bikes stenda!
Es šajās dienās tur strādāšu:)

cik maksā biļetīte uz izstādi?

A es piedalīšos izstādē notiekošajās kāpšanas sporta sacensībās :D

Eduard, siena arī būs? varbūt man beidzot jāsaņemas un jāuzkāpj :)

Būs, bet nezinu vai parastā izklaides. Sacensības notiek bolderinga disciplīnā- siena līdz 4m, kāpj bez virvēm, apakšā matrači. Ritenbraukšanas analoģijā distances ir kā finiša sprints, 2-3m garas, ļooooti grūtas, uzvar tas, kas izkāpj vairāk dotos maršrutus.

3,50Ls:)

bezmaksas ielūgumus neviens nepiedāvā?

No cikiem līdz cikiem viss notiek? kuros brīžos izdevīgāk iet?

Patika. Iesaku arī pārējajiem aiziet. Mani ļoti pārsteidz Focus full-suspension rāmji - tiešām interesanti. vēl visādi brīnumi uz ūdens un zemes arī bija skatāmi. Kā parasti motocikli bija dievīgi un bija prieks ka Rihards ar BMXu pa hallēm braukāja un popularizēja arī šo velo paveidu.

Kuri no LV tirgotājiem būs pārstāvēti???

Focus fullīšos daļa apmeklētāji pirmajā brīdī nenofilmē ka rāmī virspār ir amītis un domā ka hardtail. Misters vācu inženieris ir ēdis rupmaizi un tiktiešām labi izštukojis kā būvēt full suspension.
Vēl man bija liels pārsteigums tajos fullīšos ir tas ka trosītes iet caur rāmja iekšpusi kā TT velo!

vai runa ir par šo rāmi?

Beidzot ir viens sakarīgs risinājums tam aizmugures amim izdomāts, jo visi iepriekšredzētie man likās kaut kādi “nepareizi”.

[quote=airavs]vai runa ir par šo rāmi?

http://www.focusbikesuk.com/images/focus_first_md.jpg[/quote]
Ir tas pats. Focus stendā divus tādus var apskatīt dzīvē.

Tu vari arī pamatot kādēļ tev liekas šis pareizāks par citiem??
Man šķiet, ka tur veiksmīgākais risinājums ne tik daudz no izskata atkarīgs, cik no daudzām citām īpašībām. Kā rāmja konstrukcija iedarbojas uz amīti visā tā darbības amplitūdā, cik liela pretesība no kustīgajām daļām, kāds stingums. Un protams arī svars, kurš salīdzinot ar hardtail vienmēr ir lielāks, bet par cik! Šim rāmim svara pieaugums salīdzinot ar tāda paša hadtail velosipēda izskatās ļoti konkurētspējīgs. Par pārējām aizmugurējās piekares īpašībām man grūti spiest.