Šodien atvērām pieteikšanos IV Cēsu velomaratonam, tie kas nolēmuši piedalīties var droši pieteikties, iespēja kādu LVL ietaupīt! Vieta starta koridoros, kā jau vienmēr, reģistrēšanās secībā. Pieteikšanās: http://www.cycling.lv/?aid=5&id=58
Lieliski!
Tikai nedarbojās saite uz nolikumu http://www.cycling.lv/?aid=5
Kuru gan interesē nolikums :D. Tūlīt salabošu ;)
Skaidrs, ka neviens to galvā nekaļ, bet vismaz starta laikus gan gribētos zināt :)
Darīts, tagad arī nolikums ir apskatāms!
Māri! Mēs te juristi;) pirms nolikuma apstiprināta kopija nav kabatā - trasē nemaz nedodamies :)
Pilnīgi pareiza pieeja! Es arī bez nolikuma un trases shēmas mežā nebraucu :)
Tauta sarosās! Interesē sportistu, spirtistu, aktīvistu, vienkāršu cilvēku un visu potenciālo Cēsu velomaratona dalībnieku viedoklis. Neliek mieru doma nedaudz pagarināt Cēsu velomaratona distanci (līdz 65 km, aptuveni), lai dalībniekiem lielāks prieks par padarīto. Tā kā IV Cēsu velomaratons orientēts ne tikai uz stipro galu, bet ir vairāk tautas pasākums (kalnu riteņbraukšanas festivāls) tad bez tautas viedokļu apkopošanas tādu nozīmīgu izmaiņu negribas veikt.
Esmu gatavs uzklausīt viedokļus, argumentus, pārdomas un jebkādus komentārus.
varam sarīkot balsošanu, ja uzrakstīsi jautājumu/atbildes.
Laba ideja! Es jau nelielu aptauju esmu ierosinājis, to var apskatīt: http://www.draugiem.lv/CesuVelomaratons/
Tehniski arī šeit varam uzrīkot balsošanu.
Kā SEB’a Tautas klases otrās daļas braucējs, pagājušo gad’ bija prieks izbraukt Cēsu Velomaratona garo distanci un pārbaudīt sevi tājā… Es būtu tikai par garāku, jo arī šogad to plānoju kā garāko braucienu priekš sevis ne trenniņu nolūkā… :)
Varētu būt labs izaicinājums. Pieskaitu sevi pie entuziastiem-iesācējiem. Uz doto brīdi plānoju piedalīties šajā pasākumā un 65km mani neaizbiedēs ;)
Vēl viena balss no tautas par garo.
Pagājušajā gadā braucu īso distanci un likās par maz, šogad biju domājusi braukt 50 km, taču 65 km mani mazliet biedē gan (iespējams, vairāk tikai psiholoģiski).
Protams, par… :)
Galvenais lai pieaugot kvantitātei nezustu kvalitāte ! Nav jau liela māka pielikt 10-15 km pa grantenēm,bet vai braucēji no tā gūs lielāku baudu !
Novēlu cēsiniekiem atkal neuzkāpt uz marķējuma grābekļa ! ;)
[quote=Ints]Galvenais lai pieaugot kvantitātei nezustu kvalitāte ! Nav jau liela māka pielikt 10-15 km pa grantenēm,bet vai braucēji no tā gūs lielāku baudu !
Novēlu cēsiniekiem atkal neuzkāpt uz marķējuma grābekļa ! ;)[/quote]
Piezīme, aizrādījums vietā! Šogad pieliekam lielas pūles lai nevienam no dalībniekiem nebūtu vilšanās par trasi un marķējumu. Trases pagarināšanas idejas vairāk saistītas ar grantenieku maksimālas izslēgšanu, nevis vienkāršu km pievienošanu. Cēsu gonkā tiks saglabāts princips - ja ir iespēja nebraukt pa ceļu, tad tā tiks izmantota!
Es pats sevi pieskaitu pie brīvdienu braucējiem un mana pārliecība ir, ka distances izskatās briesmīgas vairāk galvā nekā realitātē. Pats ikvienā gonkā izvēlos garāko distanci, lai maksimāli atpelnītu dalības maksu :)
Es piedalīšos jebkurā gadījumā,bet…
Pagājušajā gadā apmēram 7km pirms beigām bedzās baterijas (otreizējais uzbrauciens kalnā pie Jāņmuižas)_līdz ar to pēdējie kilometri izvērtās kaunpilni un mokoši, kaut visumā maratons patika.Biju kaut kur zem vidus tātad daudziem dalībniekiem bija vēl grūtāk kā man.
Balsoju pret pagarinājumu (pagaidām)