kāda ir jūsu pieredze ar šo kantori?,nevaru dabūt divas pakas ar lielu vērtību,kā atrisināt problēmu? sazvanīt un epastiem neatbild! :(
Aozbrauc uz Mukusalas ielas offisu.
P. S.
Man nekad ar vinjiem nav bijis problemu…
Zvani! Uzliec tel. uz skaljo un darbojies ar savaam lietaam. Gan jau 0.5h laikaa pacels
Ja uz pakas nav telefona numurs vai netiek pa durvīm(koda atslēga) tad viņi ved atpakaļ pie sevis. vajag viņus sazvanīt (man arī nebija viegli, ilgi bija jāgaida operators), iedosi telefona numuru un nākošajā dienā atvedīs. Man tā bija sūtījumam no bike24. vācieši kautkā neliek mob. numuru.
Vienkāršākais veids, aizbraukt uz viņu loģistikas centru, aiz Ķekavas apļa.Nupat arī, no bike24 atsūtija paku, kur bija norādīts tikai mājas, nevis, arī dzīvokļa numurs.Uz epasta komunikāciju, galīgi nav naski un sazvanīt arī nesanāca…
Max 10 min esmu gaidījis, līdz savieno telefoniski. Viss ātri, korekti atrisinās. Iespējams piebraukt pašam uz viņu noliktavu pēc pakas,ja negribas gaidīt piegādi.
Ja uz pakas nav norādīts tālruņa numurs, tad ir problemātiski dabūt pakas. Ja nevar sazvanīt, iesaku rakstīt uz viņu info e-pastu, tajā norādot pakas tracking numuru un savu tālruņa numuru saziņai. Pāris dienu laikā atbildēs uz šo e-pastu un pateikt nākamo piegādes datumu.
vienmēr ir izdevies sazvanīt un uzreiz sarunāt citu piegādes adresi
Vakar trakinga rāda ka nav bijis iespējams piegādāt. Lai gan neviens nezvanīja un pie vārtiem ar nav zvanījis. Sazvanīt vai atbildi uz epastu protams nesaņemu. Nez jēga braukt uz Ķekavu drošvien vēl pie kurjera kkur kratās
Itella ir briesmīga. Nekad nezvana un nesūta brīdinājumu. Dienu, kad piegādās, pašam jānoskaidro, regulāri refrešojot tracking informāciju. Atkārtotas piegādes reizēm notiek nedēļu vēlāk vai tikai pēc uzzvanīšanas. Man vēl veicas, jo ir sargs, pie kā atstāt.
Ja Itellai vajag pāris dienas, lai atbildētu uz epastu, tas ir galīgi garām. Divās dienās pirkums no Vācijas parasti nonāk Polijā vai Lietuvā, a šeit nevar no Sarkandaugavas (vai kur tur ofiss) līdz centram piegādāt.
Bija sūtījums no bike24, šie telefona nr nebija uzlikuši, no Itella bija epasts, ka nevar piegadat, jo neesot bijis mājās. Sazvanīju un aizbraucu pie Ķekavas apļa uz noliktavu pats pakaļ. Atsauksmes par Itella diezgan sliktas ir i-dzīlēs.
Piekrītu - ar Itella regulāri ir izaicinājumi. Bieži vācieši neliek tel.nr. virsū, tādēļ bike-discount vai bike24 kontā pie vārda esmu ielicis arī tel.nr.
Katrā gadījumā vienmēr sekoju trackingam un zvanu uz centrāli, kad redzu, ka ir LV, lai precizētu vai ir tel.nr. un kad piegādās, jo paši viņi nezvana, labākajā gadījumā tad, kad ir piebraukuši.
Pasūti no Vācijas un ietaupi divus eiro viņi teica…
Ņem brīvu dienu darbā, brauc uz Ķekavu skaidroties ar Itellu viņi teica…
Ja dzīve garlaicīga, pasūti divas pakas, vienu ar Itellu, otru ar Venipak…
Vairums cilvēku labprātāk beigtu nodarboties ar riteņbraukšanu, nekā krāmētos ar Itellu. Vispār pozitīva pieredze ir tikai ar Omnivu.
Izlasīju Tavu segvārdu. Chillride. Aizmirsti. Nekāds Chillride Tev nespīd, vecīt.
[quote=DZ]Pasūti no Vācijas un ietaupi divus eiro viņi teica…
Ņem brīvu dienu darbā, brauc uz Ķekavu skaidroties ar Itellu viņi teica…
Ja dzīve garlaicīga, pasūti divas pakas, vienu ar Itellu, otru ar Venipak…
Vairums cilvēku labprātāk beigtu nodarboties ar riteņbraukšanu, nekā krāmētos ar Itellu. Vispār pozitīva pieredze ir tikai ar Omnivu.
Izlasīju Tavu segvārdu. Chillride. Aizmirsti. Nekāds Chillride Tev nespīd, vecīt.[/quote]
Pasūtot no Vācijas nav zināms, kurš kantoris piegādās. Lielākā daļa pasūtījumu ir ok. Reizēm gadās Itella, kad ir nepieciešams precizēt :)
Btw, šo var atrisināt pie papildus informācijas vēlreiz norādot telefonu :)
Vidēji 2 sūtījumi mēnesī atnāk ar Itella, nekad nav bijušas problēmas. Pat ja nav norādīts numurs, vienmēr ir operatīvi piegādājuši. Cik skatos iepriekšējā vakarā, ja paka ir Lietuvā, tad nākamajā darba dienā vienmēr ir man tikusi piegādāta.
Ir bijis viens misēklis, kad nebija num. norādīts, un tad vajadzēja pašam zvanīties. Pēc tam pareizi(itkā) aizpildīju vācu i-neta veikalu lietotāja profilus, visur kur var, sarakstīju tel.num un n-tie sūtījumi tiek piegādāti korekti. Saņemu sms piegādes dienā un zvanu padsmit minūtes pirms piegādes laika.