III Cēsu velomaratons

Ja kāds noteikti zina, ka būs drīkst arī pieteikties. Publiskā pieteikšanās šeit privātā maris.kruze@gmail.com. Piesakoties arī izvēlēto distanci minēt 20 km vai 50 km. Lai zinu ar ko rēķināties ;)[/quote]
Mani var drosi pieteikt, es buushu uz 50 km, ieteikums organizatoram iemest sho info gan sportlat.lv, gan xc.lv sakumlapaa lai tauta zin, ka ir taads izmegjinajuma brauciens. Pateikshu visiem savejiem pazinjam ar.[/quote]
Info ielikšu gan XC.lv, gan Sportlat, gan cycling.lv un protams labākā komunikācija ir draugs, draugam.

šodien vizinājos pa Cēsu apkārtni,izskatās,ka trase ir nomarķēta

Tieši tā, trase ir nomarķēta! Vienīgi šodien secinājām, ka Cēsu apkārtnē jokdaru netrūkst un divās vietās kāds aktīvists bija pārsējis marķējumu. Ja braucat vienatnē un sanāk kāda nomaldīšanās, neņemiet ļaunā. Varat droši zvanīt man palīdzēšu atrast pareizo taku ;).

Hei, Hei! III Cēsu velomaraona atbalstītājs, EthicSport nācis klajā ar lielisku paziņojumu! Pirmie 300 (pieteikumu secībā) III Cēsu velomaratona dalībnieki bezmaksas saņems dzērienu pudelīti no EthicSport! 100 pudelītes jau ir sadalītas (uz doto brīdi pieteikušies nedaudz vairāk kā 100 dalībnieki), 200 pudelītes vēl ir dabūnamas! ;)

Rīt, pēcpusdienā plānoju pavizināties aptuveni pa velomaratona trasīti, ja ir kāds Cēsinieks kas grib pievienoties kompānijā, piesakās. Braucu lēnām un nemākulīgi :)

kur un cikos ? :)

Es gan esmu apmierināts, ka savlaicīgi pieteicos un apsteidzu daudzus krutos džekus un čiksas! Tagad varēšu startēt no labas pozīcijas. Saldi! Varu minēt piemēru iz paraplanieristu sacenēm, tur pieteikšanās sākās 00:00 ar franču akurātību (kaut kur ap ~08:00 īstenībā ;) ) un dienas vidū ir savākti 120 dalībnieki un kurš nepaspēja var iet atpūsties. Pie tam dalības maksa ir reizes 15 nedraudzīgāka.

Tie kas bremzē nedzīvo Jūrmalā (Mežaparkā) un nebrauc no pirmajiem koridoriem!!!

Es par esošo sistēmu!

es varu pieteikties… vairs sacensibas nebraucu, netrennejos, bet lidz tikt varu :)
katra zinja esu no cesim :)

Ko teiksiet par 16.00 no Nelss? Bet visu trasi nebrauksim, šī nebūs trases apskate, tā būs kopīga vizināšanās ;)

no nelsa?
kur tad taa trase ies? :D

[quote=emils]no nelsa?
kur tad taa trase ies? :D[/quote]
Aptuveni tur arī ies, starts un finišs būs Nelss trasē.

tikko savai bijusai komandai uzvaicaju kur bus tras… shie saka ka galiga elle. divi kalni kuros nevar uzbraukt.

Nu nebiedē tautu :). Kalniņi protams būs, un meži būs, un takas būs, un nobraucieni būs, un, diemžēl, arī pa ceļiem būs kur pabraukt. Bet ja jau es pats varu trasi nobraukt, tad tā ir pa spēkam ikvienam pedalētājam!

Man der. Varu būt 16.00 :)

Nu nebiedē tautu :). Kalniņi protams būs, un meži būs, un takas būs, un nobraucieni būs, un, diemžēl, arī pa ceļiem būs kur pabraukt. Bet ja jau es pats varu trasi nobraukt, tad tā ir pa spēkam ikvienam pedalētājam![/quote]
vai bus smagak par SEB Ceesu 3. posmu?

radiohead, nevar teikt ka smagāka, bet toties interesantāka par 100%. Un tie km, kas tiek nobraukti pa interesantām takām pa mežu un tie līkumi foršie, km paskrien nemanot. Beigu daļa vienīgi varētu likties smaga dažiem (ieskaitot mani), jo ir divi nebraucami kalni pēc kārtas (vismaz manā skatījumā).
Un jā vēl kas, nav tā, ka trase ir tikai lidojama vai ļoti tehniska, tur ir no visa kā, ir tehniski posmi kuri jābrauc ļoti uzmanīgi, jo koku zari dažās vietās traucē, ir lidojami gabali un tas viss kopā trasi padara interesantu… Tās ir manas domas, varbūt kādam tās atšķirās… :)

aviusamor - nu tad es rīt 16.00 būšu pie Nelss trases. Ir pāris vietas par trasi jāpaskatās, iespējamās izmaiņas un protams treniņš pa trasi jāpabrauc. Tad tie kas grib kopā pmaldīties un patrennēties tiekamies tur!

izbraucu mazu daļiņu no trases,visur gāja pa takām trase ir ļoti interesanta un domāju arī tehniku vaidzēs labu ! :)
Ja jau sākumā bija visādas taciņas,interesanti nobraucieni,pārbraucieni,kas iet uz beigām? rīt jābrauc skatīties. :)

es atvainojos, tomer sodien nebiju jo nosvineju 12kl attestata sanjemsanu :D

Nekur tu, cilvēks, nevari tikt prom no velo būšanām - izdomāju beidzot kādu nedēļas nogali neņemt uz Cēsīm velosipēdu un aiziet vienkārši paogot, bet izrādījās, ka ogas lasīju kā reiz uz velomaratona trases :) Redzot garām braucošos trases izmēģinātājus, tīri vai žēl palika, ka bērītis atstāts Rīgā :)