[quote=MārisKrūze][quote=19]Par to tiešām paldies, bet tomēr es ieteiktu nākošogad likt visus pēc iepriekšējā gada rezūltātiem, kas būtu objektīvs rādītājs spēkiem. Pat ja MārisKrūze nākošogad būs lēnāks tas nebūs tik traki ja teiksim pārdesmit supermeņi mestos apdzīt visus pārējos lēnēkos supermeņus, kas viņiem būs priekšā.
No citiem seriāliem ir zināmi piemēri ka priekšgalā nokļūst cilvēki kas tur ir gadījušies vai nu nejauši vai nepelnīti un tad notiek dažādi brīnumi.
Es esmu runājis - lēmumu protams pieņem organizatori :)[/quote]
Paldies par ieteikumu! Darīšu ko varēšu lai pasākums visiem sagādātu patīkamas emocijas un piedzīvojumu.[/quote]
PILNĪGI NOTEIKTI VIETAS STARTA KORIDOROS IR JĀDALA PĒC PAGĀJUŠĀ GADA REZULTĀTIEM!!!
man tas liekas pats par sevi saprotams, kaut vai palasiet pārējo sacensību nolikumus, ja nav pieredzes rīkot šādus maratonus.
[quote=laumiic]šogad varētu nepaskopoties un izlikt vairāk marķējumu, lai zinātu, kur braukt. pagājušo gadu brīžīem piezagās doma, vai es savā divvientulībā ar velo kaut kur dziļi mežā braucu pareizi :)
piekrītu tiem, kuri saka, ka braucējus startā palaist pēc pagājušā gada rezultātiem. vai arī salikt pa vecuma grupām - stiprās un ātrās puiku un meiteņu grupas priekšā un tad nākāmās. nebūs tik liela drūzmēšanās.[/quote]
Esmu rūpīgi izanalizējis visus ieteikumus par norādēm trasē, lai tās būtu saprotamākas braucējiem (gan profiem, gan tiem kas ar velosportu uz jūs). Esmu pārliecināts, ka šogad pārliecība, ka esi trasē nezudīs nevienu brīdi ;).
Trase super. Izņemot tos pāris kalnus, kur diez vai pat Pasaules čempions varētu uzmīt. Kādi grādi 45…pat mazāk…
Varbūt tikai man tā liekas. Bet visa pārējā trase tiešām forša.
[quote=Dudikovs]Trase super. Izņemot tos pāris kalnus, kur diez vai pat Pasaules čempions varētu uzmīt. Kādi grādi 45…pat mazāk…
Varbūt tikai man tā liekas. Bet visa pārējā trase tiešām forša.[/quote]
Tie ielkti tāpēc, lai dzīve neliktos tik vienkārša ;). Bet paldies par labo novērtējumu! Lēnām sāksim marķēt, lai var paši meklēt laimi Cēsu mežos :). Un vēl jau pāris reizes kopīgi varētu pavizināties, ko sakat?
kur var pieteikties?
Noteikti vajadzetu pavizinaties, man tikai ieteikums Organizatoram paskatities kad notiek citu organizatoru veiktas sacensibas vai iepazishanas braucieni! Teiksim kaadaa no divam julija pedejam pilnajam nedeljas nogalem buutu idealli, jo LV 2. un 9. augustaa jau ir gonkas un dienu pirms tam braukt iepazishanas braucienu ari diez vai tik daudz interesentu salasitos! Esmu savus ieteikumus devis, cerams organizators njems veraa.
[quote=MārisKrūze][quote=Dudikovs]Trase super. Izņemot tos pāris kalnus, kur diez vai pat Pasaules čempions varētu uzmīt. Kādi grādi 45…pat mazāk…
Varbūt tikai man tā liekas. Bet visa pārējā trase tiešām forša.[/quote]
Tie ielkti tāpēc, lai dzīve neliktos tik vienkārša ;). Bet paldies par labo novērtējumu! Lēnām sāksim marķēt, lai var paši meklēt laimi Cēsu mežos :). Un vēl jau pāris reizes kopīgi varētu pavizināties, ko sakat?[/quote]
Dzīve jau tāpat nav vienkārša. :) Bet tie kalniņi… :o Ok, es jau uzstūmos, bet baidos, ka ne visiem spēks pietiks… :)
Trase,pat ļoti laba.Iesaku visiem atbraukt,nenožēlosiet!
vai kautkad tuvāk nebūs trases iepazīšanās?
Vnk šodien nesanāca izbraukt un domāju daudzi citi arī nepaspēja izbraukt,jo bija uz iepazīšanos tukumā vai atpūtās pēc vakardienas gonkas vecatē.
Pieteikšanās : http://www.cycling.lv/?aid=5
Paldies visiem iepazīšanās brauciena dalībniekiem ( sevišķi sākumgalam ar kuru kopā braucu) . Maziņš sory par to ka 2 vietās paripinājām garām pareizajām trases taciņām(pašam bija tikai otrā reizīte šajā trasē), bet tomēr atgriezāmies pareizajā vietā kur ies trase un mērķis sasniegts, trase iepazīta. Paldies arī par pozitīvo atmosfēru un koleģiālo attieksmi visa brauciena laikā, arī momentā kad Jānim bija ķibelīte ar riepu visi draudzīgi sagaidīja tās nomaiņu un varēja ripināt tālāk… Lai visiem veicas treniņu un sagatavošanās procesā. Tiekamies III Cēsu velomaratonā.
Sveiki!! galvenais saliekat trases norādes tad jau katru dienu var braukt ja grib un var
Tā! Atdzīstās kurš man iedeva pumpi un kameru?! Lūdzu pm vai atstāt koordinātes. Un jā, protams, liels paldies! :)
p.s.
trase ka jau ierasts cesu velomaratona - loti laba, tā nakavējaties ar reģistrāciju!
Jautajums organizatoram, vai tiek planota nakamnedelj, aiznakamnedelj trases apskate? buutu ljoti sveetiigi, jo lidz 2. augustam neskaitot sho nedleju LV ne vienas gonkas nav, varbut var vel kads ieteikt datrumus? man piedavajums - 18. 19. 25. vai 26. julijs. Ko citi iesaka? Let ze spam begins!
Es jau cilvēks vienkārš, ja tauta saka, ka vajag tad taisam. No taviem piedāvatajiem datumiem 25. jūlijs noteikti nē, bet pārējos varam padomāt. Man labāk patiktu 26. jūlijs.
Vēl viens bariņš pievienojas beraucienam:) Tikai vēlams laicīgi zināt precīzu datumu!
Nu tad lai notiek 26. jūlijā (svētdien) plkst. 13.15 pulcēšanās pie Nelss mototrases. Tālāk visi kopīgi dosimies trasē un apskatīsim jau trasi tādā izskatā kā to brauksim Velomaratonā! Es parūpēšos par to lai būtu kādi 3 vai 4 pavadoņi, līdzīgi kā iepriekšējā reizē! Lai gan uz to laiku trase arī būs 100% nomarķēta.
Ja kāds noteikti zina, ka būs drīkst arī pieteikties. Publiskā pieteikšanās šeit privātā maris.kruze@gmail.com. Piesakoties arī izvēlēto distanci minēt 20 km vai 50 km. Lai zinu ar ko rēķināties ;)
Paldies! domāju, ka pasākums būs labi apmeklēts:)
kāpēc līdz 15jūlijam var tikai pa lēto? Domāju,kad labāk būtu līdz 1augustam pa lēto,lai ir lielāka tauta. :)
Ja kāds noteikti zina, ka būs drīkst arī pieteikties. Publiskā pieteikšanās šeit privātā maris.kruze@gmail.com. Piesakoties arī izvēlēto distanci minēt 20 km vai 50 km. Lai zinu ar ko rēķināties ;)[/quote]
Mani var drosi pieteikt, es buushu uz 50 km, ieteikums organizatoram iemest sho info gan sportlat.lv, gan xc.lv sakumlapaa lai tauta zin, ka ir taads izmegjinajuma brauciens. Pateikshu visiem savejiem pazinjam ar.