Kāds izdzēsa KM info?
Kurš varonis tas bija? Līdz šim te viņa mierīgi ir atradusies, un ar visiem pretējiem viedokļiem forums ir bijis dzīvs.
Kurš ir tas wannabe policists?
[quote=MakeMeGoAway]Tas ir tas vina ieraksts, kas tika 2x dzēsts, tādēļ par to arī runāju.
Kristiko masu gan ar velomaratonu vai skriešanas maratonu nesalīdzinat, jo tie tomēr ir saskaņoti sporta pasākumi, par kuriem informācija ir laicīgi pieejama un iedzīvotājiem arī maršruti laicīgi plānojami.
Kritiskā masa ir jauniešu pasākums, maršruts neprognozējams - cilvēks, kuram tajā dienā Rīgā ir darīšanas, nevar adekvāti plānot savu laiku. Tā pat arī sabiedriskais transports netiek laicīgi novirzīts. Noteikti arī citas lietas, kas nenāk uzreiz prātā, jo nedzīvoju vairs Rīgā.
Īsumā - nesaskaņts, velosipēdistus sliktā gaismā atspoguļojošs plezīra brauciens.[/quote]
Īsumā - Andrim un Vitālijam no guļamrajona viss viens. Kaut kādi p****i apspīlētos šortos viņiem nobloķē ceļu uz Bolderāju.
[quote=MakeMeGoAway]Tas ir tas vina ieraksts, kas tika 2x dzēsts, tādēļ par to arī runāju.
Kristiko masu gan ar velomaratonu vai skriešanas maratonu nesalīdzinat, jo tie tomēr ir saskaņoti sporta pasākumi, par kuriem informācija ir laicīgi pieejama un iedzīvotājiem arī maršruti laicīgi plānojami.
Kritiskā masa ir jauniešu pasākums, maršruts neprognozējams - cilvēks, kuram tajā dienā Rīgā ir darīšanas, nevar adekvāti plānot savu laiku. Tā pat arī sabiedriskais transports netiek laicīgi novirzīts. Noteikti arī citas lietas, kas nenāk uzreiz prātā, jo nedzīvoju vairs Rīgā.
Īsumā - nesaskaņts, velosipēdistus sliktā gaismā atspoguļojošs plezīra brauciens.[/quote]
smieklīgi. nesarunāta velo pūlcēšānās)) es, kad brauc to Rīg, kka nesaņemu paziņojumus, ka uz katra stūra autovadītāji taisās masveidā pūlcēties sastrēgumos.
Tev ir Waze :D
Principā man KM vienaldzīga, bet varbūt pat nebūtu ne vainas, ja izpaliktu - kamēr visi tik cītīgi nīst elektroskūteristus uz zaļiem driļļiem, nav ko izsaukt naidu uz sevi. :D
Man liekas nevainīgs pasākums. Vienīgais veids kad daudz kur Rīgā var pamīt drošā vidē un paskatīties uz citu izdarībām
Labāk KM, nekā sēdēt dīvānā un šķirstīt TikTok-u. Sorry par off-topic.
[quote=wrongway]Kāds izdzēsa KM info?
Kurš varonis tas bija? Līdz šim te viņa mierīgi ir atradusies, un ar visiem pretējiem viedokļiem forums ir bijis dzīvs.
Kurš ir tas wannabe policists?[/quote]
Es
nez smieties vai raudāt, par šāda veida cenzēšanu mirstošā sludinājumu dēlī
Dienas moments laikam kur viens iemauc audi aizmugurē.
Katrs savas dzīves kalējs. Ķiverēs bija labi ja 5%. Brauc daudzi neuzmanīgi. Tas ir skumji.
Štrunts par visu, bet bērnus tajā haosā līdzi ņemt…