Ieteikumi jaunajiem dalībniekiem

[quote=DZ]Labrīt!
Vairākas reizes esmu interesējies par foruma un domēna iegādi, bet pat tā nav pietiekama motivācija saņemt civilizētu atbildi.
Te viss iet pašplūsmā taisnā virzienā uz interneta kapiem.[/quote]

WOW. Un kāds būtu attīstības plāns?
p.s. lai iegūtu admina labvēlību ir jānomin Ogre 2K, bet, vispār adminam nav jāatbild ne uz vienu jautājumu :-)

[quote=creative_77]
WOW. Un kāds būtu attīstības plāns?
p.s. lai iegūtu admina labvēlību ir jānomin Ogre 2K, bet, vispār adminam nav jāatbild ne uz vienu jautājumu :-)[/quote]

Gan jā, gan nē! Noteikti, ka foruma lietošanas noteikumos nav minēts reaģēšanas laiks, kura ietvaros adminam ir jāatbild uz foruma dalībnieka jautājumiem. Kā arī, nav minēts, ka adminam jāpalīdz risināt ar foruma darbību sasitītās tehniskās lietas. Bet no labās pārvaldības principa, viņam vajadzētu to darīt. Tāpēc jau viņš saucās admins(administrators). Tomēr ir jāuzņemās atbildība par procesiem, kas xc.lv forumā notiek.

Saprotams, ka motivācija maza, ja viss jādara uz plokoša entuziasma. Bet ir dažādi risinājumi, ar ko vismaz foruma uzturēšanas naudu iekasēt no dalībniekiem(brīvprātīgo iemaksu veidā) vai reklāmām. Finansiāli bagāts no tā nepaliks, bet vismaz būs rentabli. Domāju, ka daļai dalībnieku nebūtu problēmu kādu eur katru gadu pārskaitīt par dalību šeit. Galvenais, visu pareizi jāizskaidro.

Lai visiem saulaina piektdiena un labs ceļa vējš brīvdienās.

[quote=DZ]Labrīt!
Vairākas reizes esmu interesējies par foruma un domēna iegādi, bet pat tā nav pietiekama motivācija saņemt civilizētu atbildi.

un ko tālāk ar domēnu iesāksi? kam maksāsi par uzturēšanu un updeitiem?

[quote=kandrejevs][quote=DZ]Labrīt!

un ko tālāk ar domēnu iesāksi? kam maksāsi par uzturēšanu un updeitiem?[/quote]
Tu to par kaut kādu problēmu uzskati 12eur gadā + hostings?
Pēdējo reizi te apdeits bija kad Tu iemācījies braukt bez papildritenīšiem.

[quote=DZ][quote=kandrejevs][quote=DZ]Labrīt!

Pēdējo reizi te apdeits bija kad Tu iemācījies braukt bez papildritenīšiem.[/quote]

Visu cieņu entuziastiem, bet par 12eur neviens te neko nepārdos ;-)

Ir runa par domēna izmaksām gadā. Piedāvāju četrciparu skaitli.

[quote=DZ][quote=kandrejevs][quote=DZ]Labrīt!

Pēdējo reizi te apdeits bija kad Tu iemācījies braukt bez papildritenīšiem.[/quote]

un tu vēl brīnies kapēc tev nepārdod :)

Mainot niku pazuda visa vēsture, ir iespēja atgūt?

Labdien!

Setingos mans emails uzrādās “unverified”.
Kādas iespējas apstiprināt manu epastu?

Paldies

Man arī tā rādas, dzīvi netraucè, privātās zinas saņemu uz epastu.

Domēna vārds xclv.lv ir brīvs un tiek pievienots izvēlēto domēna vārdu grozam.

Bet uz mana profile es redzu:
Info
You do not have permission to access this page

Arī nestrādā “Users list” un nevaru redzēt citus profilus.

Paspamo vēl. ;)
Tiksi līdz Member, tad redzēsi mazliet vairāk. E-maila verifikācija tāpat nebūs pieejama.

Cik daudz komentāri jāraksta lai kļūtu par Member?
Jo piemēram tagad saņemt uz epastu ziņas varu, bet pats uzrakstīt kaut kam privāti nevaru.

Nezinu. :/
Tās privātās ziņas tāpat sūta uz e-mailu. Nav vienkāršāk topikā uzprasīt adresi vai telefona nr.?

Lielākā daļa tirgoņu pieliek kontaktinfo savos postos.

Kapec jadzes zinjas? :(

Visticamākais, ka tādēļ, ka tiek reklamēts pasākums, kas sniedz negatīvu pienesumu riteņbraukšanas attīstībai Latvijā.

Visticamākais, ka tādēļ, ka tiek reklamēts pasākums, kas sniedz negatīvu pienesumu riteņbraukšanas attīstībai Latvijā.[/quote]
Tu par kritisko masu? Mazāk uztraucies par to. Tas nedara ne kaut ko sliktu, ne arī labu. Vismaz ne vienā dienā. Tikpat labi var teikt, ka Rīgas velomaratons sniedz negatīvu pienesumu, jo dīvānos un auto sēdošie dusmojas, ka ir slēgtas ielas un korķi. Braukt taču var pa veloceliņiem, kuri jau tā sabojājuši Rīgu. Jā, to pašu arī par skriešanas maratonu saka.

Tas ir tas vina ieraksts, kas tika 2x dzēsts, tādēļ par to arī runāju.

Kristiko masu gan ar velomaratonu vai skriešanas maratonu nesalīdzinat, jo tie tomēr ir saskaņoti sporta pasākumi, par kuriem informācija ir laicīgi pieejama un iedzīvotājiem arī maršruti laicīgi plānojami.

Kritiskā masa ir jauniešu pasākums, maršruts neprognozējams - cilvēks, kuram tajā dienā Rīgā ir darīšanas, nevar adekvāti plānot savu laiku. Tā pat arī sabiedriskais transports netiek laicīgi novirzīts. Noteikti arī citas lietas, kas nenāk uzreiz prātā, jo nedzīvoju vairs Rīgā.

Īsumā - nesaskaņts, velosipēdistus sliktā gaismā atspoguļojošs plezīra brauciens.