Iespejams, vieglakaa stoka cietaste pasaulee

Ieprieks razotajs solija ramja svaru 800 grami. gaidam apstiprinajumu, vai tas ir izdevies!

izskatās tīri interisanti tikai gandrīz nekur uz rāmja trosītes no pārslēdzējiem nevar redzēt.

Cik tad maksās tāds brīnums un kad varētu parādīties pārdošanā

Laikam nāk rāmī integrētas … :))))

Laikam nāk rāmī integrētas … :))))[/quote]
Nē, bezvadu t.b. wireless

wireless hidrauliskās bremzes - rītdienas ikdiena!

nu ja, tagad tak ciparu pārslēdzējus ražo, kādēļ gan ne?
Campagnolo Electric rear derailleur http://www.cyclingnews.com/photos/2005/tech/news/apr05/bike5.jpg

izskatās, ka ietaupīts arī uz stuti :)

1. gada SID Team ar IR Remote lockout ;))))

Šosejas rāmjiem tas ir retums - 800gr! … Ņēmot vērā, ka MTB/XC vajag daudz lielāku izturību, tad vai nu tur atklāts jauns “kosmoss”, vai jauna kompozīt materiālu struktūra. Turklāt tur vēl stute integrētā. Vienvārdsakot neticās :)

PS: bildē visi kabeļi nodzēsti fotošopā… jo var redzēt ka ir standarta XTR pārsledzēji un trosīšu “izejas”

Bildee uzsvars ir uz pashu rami, nevis uz trosem. Rupnicaa vinji teica, ka var ari 700g rami uzrazot, bet tad ir zinamas bazas par drosibu. Un ta ka tagad ES ir stingraki drosibas standarti ramjiem, tad nu ramis it ka ir 800g. Ramja izstrade bija iesaistitas 3 italju kompanijas.

cenas:

dargaka versija ar XTR, RS SID worldcup un SLR ratiem - 3900Ls
letaka versija ar XT, RS SID team un XT ratiem - 3000Ls
pliks ramis - 1950Ls

Kā viņam sēdekļa augstumu regulē?

sēdekļa augstumu izskatās, ka regulē ar mazo dzelzs zāģīti … :)))))

Sorry par spamu … nenoturējos ;)

Sākumā nozāģē tik cik garu vajag, un tad paliek vairs tikai 1-2 cm mainīšanas iespēja sēdekļa stiprinājumā.

Iespējams, ka lielākā plātīšanās foruma vēsturē. Piekrītu Delfinam un arī es neticu, ka svars var būt 800g, kur nu vēl 700!!! Labāk faktus studijā nevis pieņēmumus par tēmu, kas būtu, ja būtu. Analogs modelis no cita ražotāja jau agrāk tika redzēts vienā LV veikalā, bet ar 200 g. lielāku svaru. 1 kg vēl kaut kā ierakstās manā sapratnē par MTB rāmja svaru, lai es izlemtu uz tāda sēsties.

Pateiksi, ka nav smukiņš?

Es neteicu, ka nav iespējams

Smuks jau ir, bet ar tādu svaru aptuveni ir Look šosejas rāmis arī ar integrēto stuti. Un tur viņam ir baig tievās trubas… cik tievi sāni tribām šitam rāmim - bail iedomāties. Ja nu vienīgi kaut kā pildīts ar kaut ko, kas līdzinās putuplastam ar super-izturību

It kā jau no šīs sezonas Eiropā ir pieņemti stingrāki noteikumi, kas attiecas uz rāmju izturību. Nedomāju, ka viņi piedāvātu riteni, ar kuru var nosisties. Atliek pārliecināties par svaru. :)

Pateiksi, ka nav smukiņš?[/quote]
To es nepateikšu. Kā jau teicu ne lietošanai, vismaz man (ja tie 800g. nav tikai pīle vien). Pagrabā pie sienas bildi varētu, bet tad vajag ar visām trosītēm, lai būtu pabeigta mākslas darba iespaids.

Bet galvenais, ko gribēju teikt ir, ka nevajag dalīt nenomedīta lāča ādu, jeb ticamākus faktus studijā, citādi šis topiks pārvēršās par tukšu salmu kulšanu un reklāmu (kura tagad XC ir aizliegta) Full dinamixam.

Uzzini, lai būtu bez it kā un, tad dalies ar savu L.A. viedokli. Viss beidzu spamot.

Prieks, ka esi dusmīgs pret visiem vienādi! :)