XT ļoti labas bremzes. Izmantoju, un esmu apmierināts. Avid ar nav sliktas, bet tomēr gadās ķibeles. Ja naudu nav kur likt tad protams XTR
ja ņem abiem 180 rotorus, cik svara būs rezons.XTRam noteikti kaut kāds pārejnieks būs vajadzīgs…
Ja arī aizmugurē liek 180mm, tad rāmis nenormāli vērpjas, kad bremzē un diviem čomakiem jau salūza karbona rāmji. To varot atrisināt uztaisot arī otrā pusē DB stiprinājumus un pieliekot vēl vienas bremzes aizmugurē, tik pēc tam DB hēbelis noteikti pa rāmja jāpietin, kas gan varētu būt normāls šķūnings. Mošk netā kaut kur ir pārejas no diviem DB supportiem uz vienu hēbeli.
Starp citu, disku bremžu adapterus vispār var nepirkt un precīzāk ir visu noregulēt ar šeibiņām. Esot daudz precīzāk un bremzes arī strādājot labāk.
No šitās bildes vari pasmelties ideju. Tikai aizmugurē kasetes pusē noteikit vajadzēs pieknidēt rotoru pie kasetes.
EDIT: Atradu, ka var arī sačinīt disvus supportus uz viena hēbeļa:
[quote=TOUCH]Ja arī aizmugurē liek 180mm, tad rāmis nenormāli vērpjas, kad bremzē un diviem čomakiem jau salūza karbona rāmji. To varot atrisināt uztaisot arī otrā pusē DB stiprinājumus un pieliekot vēl vienas bremzes aizmugurē, tik pēc tam DB hēbelis noteikti pa rāmja jāpietin, kas gan varētu būt normāls šķūnings. Mošk netā kaut kur ir pārejas no diviem DB supportiem uz vienu hēbeli.
Starp citu, disku bremžu adapterus vispār var nepirkt un precīzāk ir visu noregulēt ar šeibiņām. Esot daudz precīzāk un bremzes arī strādājot labāk.[/quote]
Nu jā, nepavelti skatījos focus saviem raveniem salikuši 160mm XX1 bremzeles, scott RC atkal gar xtr 9000 ņemas.ES nezinu par kadam šaibiņām tu runā, bet xtr, montejas pēc cita principa Centerlock, man ir 6-Bolt.
Papildus izdevus par adapteriem ja ņem xtr
Es tās šaibiņas domāju pāreju vietā (nu lai uzliktu 180mm rotoru uz rāmja. Bet tas der tikai POST-MOUNT gadījumā). Bet nu runājot par 6-bolt rotoriem. Mazāks svars esot, ja viņus piekniedē pie rumbām. Arī vaļā neskrūvējas. Var dabūt arī krāsainas.
P.S. Manus augstākminētos ieteikumus noteikti nevajadzētu realizēt dzīvē, ja neesi lietotājs Pestītājs.
ne, kniedēt netaisos, moz zini jēdzīgu adapteri lai es savam 6bolt varu uzlikt Centerlock rotoru
Cik saproptu doatis xtr freeza 6 bolt variantā man nespīd
Ir kur Latvijā arī kāda nobraucienu trase kur šādas efektivitātes bremzes ir vērts izmantot? Tie mums tak nav kalnu, lai būtu kāda jēga. Pa Portugāles kalniem kad braukājos tur jā, ļoti noderēja 180.
Nu kā gan trollis izskatīsies ar kaut kādiem tur XT un 160mm rotoriņiem? Pēc santīmPestītāja-zupuzagļa! Šajā gadījumā viennozīmīgi XTR un 180mm ar kniedēm Piepestīti arī pie kasetes.
Trollis tikai dzīvo savā fantāziju pasaulē. Sapņo par xtr un karbona rāmjiem. Būtu smieklīgi, ja nebūtu tik skumji.
Dīvainais cilvēciņ atslabsti, skaidrs par 180mm aizmugurē, ramjis vērpjas , it īpaši ja man pašam karbons.Akcents bija uz to vai dotais rotors būs uz 6skrūvēm.Kas vispār ir labākais uz 6skruvēm, cenā un svarā…
[quote=Pestītājs]XTR 9020 IELIKUŠI 4/5
http://www.bikeradar.com/mtb/gear/article/best-mountain-bike-disc-brakes-33540/[/quote]
Labs, Shimano SLX M675 ielikts augstāks vērtējums nekā XTR. Noteikti ka ņemta vērā cenas/kvalitātes rādītājs. Bet tomēr, SLX ir 3-4 x lētāks. Bremzē abas bremzes.
[quote=raiter][quote=Pestītājs]XTR 9020 IELIKUŠI 4/5
http://www.bikeradar.com/mtb/gear/article/best-mountain-bike-disc-brakes-33540/[/quote]
Labs, Shimano SLX M675 ielikts augstāks vērtējums nekā XTR. Noteikti ka ņemta vērā cenas/kvalitātes rādītājs. Bet tomēr, SLX ir 3-4 x lētāks. Bremzē abas bremzes.[/quote]
Tas jau censonim nederēs. Izskatīsies ar SLX pēc kaut kāda rensteles bomža. Jebkurš kas vēros velo, izsauks iekšējo diskomfortu, ausis svils un rokas trīcēs. Kāda te vairs bauda no velo mīšanas :)
[quote=jaja][quote=raiter][quote=Pestītājs]XTR 9020 IELIKUŠI 4/5
Labs, Shimano SLX M675 ielikts augstāks vērtējums nekā XTR. Noteikti ka ņemta vērā cenas/kvalitātes rādītājs. Bet tomēr, SLX ir 3-4 x lētāks. Bremzē abas bremzes.[/quote]
Tas jau censonim nederēs. Izskatīsies ar SLX pēc kaut kāda rensteles bomža. Jebkurš kas vēros velo, izsauks iekšējo diskomfortu, ausis svils un rokas trīcēs. Kāda te vairs bauda no velo mīšanas :)[/quote]
Bet loģiski, kas, slx ir labāki par m8000 bremzēm.Nav, nu ko tad tu gārdz kā nodzīts ēzelis :)