Veikals atrodas Amerikā. Uzreiz varu teikt, ka tur noteikti vairumam lietu nebūs saldākās cenas.
Man pieredze ar šo veikalu ir gana pozitīva. Janvāra beigās ieraudzīju tur vienu pričendalatūru, kuru man vajadzēja, bet nekur citur vairs nevarēja atrast. Tā nu es pasūtīju, ar mani sazinājās divu dienu laikā, ka noliktavā manas preces neesot, bet drīz atgādās šurp. 14.februārī viņi bija gatavi izsūtīt, bet tā adrese, ko sākotnēji norādīju, mistiskā kārtā nederēja. Tā nu es aizsūtīju citu adresi un tā tas viss arī beidzās. Vakar jau nodomāju, ka mana prece būs tu-tū kaut kur. Rakstīju viņiem, šie saka, ka ir izsūtījuši 25. februārī, iedeva arī shipping numberu. Tiesa, par izsūtīšanas faktu un shipping numberu līdz tam man neviens neko neteica. Un tieši šodien bija tā diena, kad man atnāca aicinājums pēc paciņas. Laimīgs, priecīgs saņēmo savu akurāti un glīti iesaiņoto mantiņu tieši pirms sezonas sākuma. :)
Norēķināties var bez paypal palīdzības, izmantojot Visa karti. Attieksme ir ok, visu var sarunāt, tiesa, laika zonu dēļ tas ir mazliet ar nobīdi, bet var iztikt. Shippings it kā esot bezmaksas, ja pasūtījums ir lielāks par 99$. Manējais bija uz 65$ un par parasto shipingu maksāju ~30$. Varēju it kā jau kādu štruntiņu piemest, lai sanāktu bezmaksas shipings par to pašu iztērēto naudu, bet nu nekas tāds uz to summu nedūrās acīs, pasūtīju tāpat. Tā kā kopējais pasūtījums bija ~95$ vērtībā, tad par muitu nevajadzēja maksāt. Paciņa atnāca uz tuvējo pasta nodaļu.
Kopumā varu teikt, ja ir pacietība gaidīt un iegūt savā īpašumā labu, kvalitatīvu preci, tad ir vērts ņemties. :)
cik tagad ir tas maģiskais muitas slieksnis? agrāk zvanīju, man teica, ka 45eur.
It kā tas tagad esot 150 Eur… Bet es īsti neatceros, jo privātpersonām un juridiskām personām tas diezgan krasi atšķīras, lai gan tie 150 Eur, manuprāt, varētu būt tīri ticami.
ir ir tā!
Domāju, ka no PayPal nav jābaidās, eBay, piemēram, tas ir drošākais veids, jo līdz noteiktai summai viņi garantē, ka tevi neapšmauks un ir pilns ar reāliem gadījumiem, kad nauda tiek atgriezta.
Taa arii ir tagad - 150 Eur ir slieksnis!
Kas attiecas uz eBay, tad garantija attiecas uz krapshanu, bet ne uz pasha neuzmaniibu. No personiigaas pieredzes - kaartiigi izlasi preces aprakstu, paarliecinies, ka ir visas papildlietas (vairaak uz tehniku attiecaas). Ja rodas kaut neliela neskaidriiba, labaak uzdod 10 jautaajumus pirms peerc, nekaa pec tam meegini pieraadiit, ka kaut kas shajaa pasaulee tachu ir pashsaprotami ;)
Rietumos, nekas nav pashsaprotami - kaa rakstiits, taa arii ir! Un viss!