http://fairwheelbikes.com/

Veikals WW cietserdīšiem:
http://fairwheelbikes.com/
Cietā dakša svarā 250 g par 1100 USD - nopārdota(!), karbona pr. rumbas svarā 44 g… īsi sakot, pārlūkošanas procesā pozitīvas emocijas garantētas!:)

galvenokārt orientēts uz ww, bet tur ir arī labas lietas par saprātīgām cenām- piem KinLin aploces par 60$, Parlee Z4 rāmji-3200$

Mani vienmēr interesē, kas ir to visu ūber, ūber daļu auditorija. šosejā tāpat ir 6.8kg UCI limits. Neesmu interesējies cik ir MTB limits, bet tāpat var salasīt 7kg XC velo nepērkot pašu, pašu dārgāko galu.

Cilvēki kuri ūber labi vai gandrīz tik labi pelna :D Kāda gan cita var būt mērķauditorija?!

Man liekas, var būt arī cita. Ir taču ļoti daudzas grāmatas un filmas par fanātiķiem, kas izdod pēdējo naudiņu, lai tikai virzītu uz priekšu lietas, kurām nododas no visas sirds. Ja labi padomā, šim procesam ir ļoti liela netiešā jēga. Cilvēks, nemitīgi progresējot savā mīļajā sfērā, gūstot panākumus un aizsteidzoties priekšā sāncenšiem, jūtas laimīgs!

Šādu cilvēku kategorija gan var būt mazāka par tādiem, kuri ir raduši pasūtīt pašu krutāko, nemaz nevērtējot, cik tas maksā.

Jā, bet jēga no super puper velo, ja ar to nevar braukt gonkās?
Dabūnot velo pie 6.8kg jau ir jāmeklē kā uzlabot rites kvalitāti, samazināt aerodinamisko pretestību, jo svaru zemāk dabūt nevajag.

Mērķauditorija noteikti nav tie, kas brauc sacensībās. Un par UCI limitu- daudzi ražotāju sērijveida modeļi ir krietni zem tā.

Kāda jēga no Imprezas un Evolūcijas ja ar tiem nebrauc rallijos?

Viss ir stipri relatīvi. Cik gan liela vajadzība ir pēc Dura Ace vai Ultegra (XT vai XTR)? Var taču iztikt ar Sora vai Tiagra ( Acera, Alivio)- sanāks reizes 2-3 lētāk. Un ja vēl padomā Latvijas patērētāja pirktspēju attiecībā pret vidusslāņa jeņķi, var iznākt, ka patiesībā mēs pērkam nebūt ne lētākas mantiņas.

Bet ir viens fakts ka hobijam gandrīz vienmēr aiziet visa nauda un domāju ka tas attiecas uz 95% šī foruma dalībnieku, ja kļūdos palabojiet.

[quote=Ansis]Veikals WW cietserdīšiem:

Cietā dakša svarā 250 g par 1100 USD - nopārdota(!),…)[/quote]
Baa… Es iedomaajos, a cik alus var par USD 1100 izdzert… :))