Ja “2” prot puslīdz taisni nolikt tos dēlīšus un izjusti sist, tad tas nav traumējoši.
Es pats iesaku izmantot automašīnas domkratu. Ja kaut kur var atrast tādu spraugu, kurā ieiet rāmja headtube un domkrats, tad ievieto tos tur un ar domkratu smuki iespied. Vēl var paskatīties, vai no rombveida domkrata nevar izdabūt ārā asi ar vītni. Ja var, un var arī piemeklēt uzgriezni un paplāksnes, tad iznāks pilnvērtīgs “1”.
[quote=r_s]Netiek lietots arī šāds rīks http://www.youtube.com/watch?v=jbO8PDrKdP0
Vai kāds no xc.lv reģistrētajiem veikaliem/servisiem vispār šādus rīkus izmanto?[/quote]
Es pats tādu izmantoju kad saviem rāmjiem mainīju bļodas. Tagad tas ir nonācis viena meistara rokās un es ceru ka lieto :)
Tas dranķis ir makten dārgs, lai arī vizuāli nekas tāds tur nav, bet ja vēlas tiešām korektā veidā padarīt savu darbu, tad tādam ir jābūt.
protams ka lieto! tikai pirmajā variantā lietotais ir tāds kaktu variants, manis izmantotais Park Tool ir n reizes labāks, bet diemžēl maksāja ar tā kā būtu no platīna taisīts.
šādus instrumentus izmanto visi labākie servisi LV.