Kādas ir šo bremžu atgaisošanas nepieciešamības pazīmes, vnk, man aizmugurējajām bremzēm nospiežot hēbeli, bremžu kluči neatgrižas savās vietās. Ko darīt? Ir vajadzīga atgaisošana vai nav?
Man ar Hayes Stroker Ryde līdzīga problēma. “Meistars” pēc kluču maiņas un atgaisošanas teica, ka tur neko nevar darīt, tādas tās bremzes esot. Arī es gribētu dzirdēt citu viedokli. Vai tiešām vienīgais risinājums ir bremžu maiņa?
Izjaukt iztīrīt un būs viss daudzmaz ok. Problēma parasti ir ar vienu slinkāku pusi par otru, bet tā ka nenāktu atpakaļ cilindri… nu nē :)
Man ir kkas līdzīgs, pēc rūpīgākas izpētes(nejaucot ārā) var redzēt, ka vienā pusē klucis neieiet atpakaļ līdz galam. Varbūt izjaukt pašam? Tas nav pārāk grūti? Vai arī labāk pie meistara aizvest?
Izjaukt pavisam noteikti nav grūti, bet par sastellēšanu atpakaļ arī ir vērts aizdomāties… :)
Nu tas katra paša ziņā, jaukt pašam vai vest pie meistara. Tas bremžu suports ir primitīvs kā koka klucis :) Man viņu izjaukt-iztīrīt-salikt aizņēma ne vairāk kā 15min. Tik jārēķinas ar ilgāku un/vai dubultu atgaisošanas procedūru, par cik suports būs bijis tukšs.