Hawaii Express Ogrē - izcili stulbs pārdevējs
Kāda mana paziņa pirms kādas nedēļas iegādājās dubļusargus un bagāžnieku un lūdza uzstādīt.
Rezultātā bagāžnieks tika uzstādīts ļoti stāvā leņķī (nu tā, ka bagāzņieks praktiski neizmantojams), bet par aizmugurējo dubļusargu "meistars"paziņoja, ka to uzlikt nemaz nevar un piedāvāja iegādāties un uzlikt citu - kas stiprinās pie sēdekļa stutes un, tātad tas būs virs bagāžnieka. Respektīvi, pēc “meistara” teikā un paveiktā sanāca, ka pārdots ir neatbilstošas preces - nedz bagāžnieks sakarīgā veidā stiprinās, nedz dubļusargu var uzstādīt.
Meitene, bez lielas riteņbraukšanas pieredzes ar to samierinājās, bet jaunu dubļusargu gan nepirka.
Velobraucienā apskatijāmies, kas ir iegādāts un ar vienkāršu regulāciju bagāžnieks bija savā vietā un dubļusargs uzstādīts.
Morāle: šajā vietā laikam kaut ko iegādāties nevajadzētu. Un par ko domā veikalu tīkls, ja ņem idiotus darbā?
velo nozarei vajadzētu izstrādāt kaut kādus kopīgus pārdevēju kvalifikācijas kritērijus, citādi pasūtījumi no internetveikaliem tikai pieaugs. Es pats labāk veltu pāris stundas interneta izpētei par attiecīgo produktu un tad pasūtu internetā, nekā tērēju laiku braucot uz veloveikaliem, kur vai nu nezinošas meitenes priekšā, vai kaut kāds gurķis pieņemts, kurš vienīgi zina, kura ir visdārgākā riepa un to tad bīda, kā labāko visiem segumiem.
Protams, ka ne vienmēr tā ir. Ir pieredze ar ļoti zinošu pārdevēju ZZK un Jūrmalas šosejas, Merida uz Tērbatas, Fans uz Deglava u.c., bet pa lielam zinošu pārdevēju/muļķu sastapšanas iespēja veikalos ar velosipēdu specializāciju (ne 100% sports vai sportland utml.) ir apmēram 40/60 par labu muļķiem.
Varbūt veikaliem vajadzētu padomāt par to, ka pārdevējus vajadzētu dalīt pārdevējos, vecākajos pārdevējos un asistentos. Nu nemaksāšu es 20-30% virs interneta veikala cenas, par lietu, ko man pārdod nezinoša meitene vai čalis no ielas. Un no otras puses, ja pārdevējam vai kantorim uzticēšos, nu nebūs problēma arī maksāt par speciālista zināšanām un servisu, bet tad es sagaidītu, ka attiecīgajā kantorī visiem pārdevējiem ir pietiekamas zināšanas, vai arī viņi vismaz ir iedresēti nemuldēt niekus, bet pieaicināt zinošākus kolēģus, ja tur ir.