Sveiki, laikam jau visiem zināms, ka “reorganizācija” arī skārusi man kaimiņos esošo HAWAII EXPRESS. gribētu zināt, kur strādās meistari, kuri strādāja Biķernieku ielā? lieta vienkārša - patika kā džeki labo velo, ok termiņi kliboja, bet tā nav problēma, ja dabūn labi salabotu velo par labu cenu + pēcapkalpošana un pietjūnēšana ir uzreiz un retu reizi tikai paprasīja lieku latu. Paldies!
nemācēšu neko ieteikt par ex-hawaii meistariem, bet varu atgādināt, ka divu soļu attālumā ir mtb.lv taisno roku darbnīca, un šmerlis arī turpat netālu
zvani Vasjam!
Es arī varu teikt visu to labāko par mtb.lv darbnīcu. Reiz vajadzēja vienu specifisku labojumu veikt; viens otrs labi zināms taisno roku meistars tālāk par gudru spriedelēšanu netika, bet Aleksandrs vienkārši ņēma un izdarīja. Respect!
uz mtb.lv jau visu vasaru stiepu :) es kaut kā esmu sadalījis, ko es daru pie vieniem, ko pie otriem… kaut kā 4 gadu laikā ir tā iegājies
Piebildīšu - arii J.Krišlauks (tel. 29589405) turpat netālu.
Pa ziemu mehi jau velo diez vai labos. Tāda darba specifika- ziemā klientu nav. Tā ka tavu jautājumu vajag atkārtot pavasarī, kur katrs iekārtojies.
pamatā jau visi labo cauru gadu, ir tādi, kas brauc arī ziemā :)
starpcitu atceros, ka te forumā bija arī kāds no HAWAII… varbūt šis zin ko vairāk?
Vai tad bankrotējis?Vai tikai no LV prom???
nu veikali tikai slēdzās, pats jau nav bankrotējis. mans domāt.
Vismaz lapā nekas tāds nav rakstīts.
cik zinu tad tikai no LV ir prom.
no LT arī, tur viļņā veikals augustā veica līdzīgu izpārdošanu un aizvērās
svarīgiem cilvēkiem gan jau tagad daudz darāmā saistībā ar veikalu slēgšanu, nav vaļas forumus šķirstīt
nēnu sauciet kā gribat - HAWAII veikalu vairs nav, arī servisa vairs nav un tas ir bēdīgi. ok, ja kādam ir info, tad iemetiet lūdzu šajā tēma. paldies!
starpcitu igauņu lapā arī ir 40% atlaides… lai gan HAWAII SURFIKLUBI Pirita pagājušās brīvdienas vēl bija vaļā :)
Turpat netālu taču Velobiķeri atrodas. Cik esmu tur vedis remotēt, viss OK.
cik es esmu dzirdējis no daudziem - visiem viss ir ok, bet tāpēc visi neskrien uz vienu vietu labot - katram savs patīk :)
tikko braucu garām un kā reiz sanāca uzskriet virsū vajadzīgajam meistaram. teica, ka pagaidām neko nezin kas un kā, bet kaut kas uz priekšu virzīsies noteikti. tā kā jāseko publiskajiem paziņojumiem :)
Tads jautaajums, a kas tagad tirgos Scottus,ko?
somi
Vai tad nevar plašāk par vienu vārdu uzrakstīt? Citādi neviens neko tāpat nesaprot, un tas viens vārds ir līdzvērtīgs spamam.
minu, ka ar to vienu vārdu bija domāts, ka tuvākā vieta, kur tagad skotus varēs nopirkt, būs somija; vai varbūt latvijā kāda somu uzņēmuma filiāle?
spam-param-pam-pam