Halmaans

12 stundu komandas MTB velosacīkstes
Straupē, Cēsu rajonā
2. aprīlis no 8:00 līdz 20:00

Kas īpašs:
• 12 stundu velo pārbaudījums;
• pirts, baseins, pusdienas;
• skaista apkārtne un jauki cilvēki;

Viss info:
www.calypso-team.com/halman/

Laipni lūgti piedalīties!!! :)

interesanti

1/2 Lemānas! Treniņnolūkos varētu realizēt!

Nav tikai skaidrs kā var izmantot organizatoru piedāvātos labumus (pirts, pusdienas utt.), ja dalībnieks atrodas trasē un mēģina veikt pēc iespējas vairāk apļu.

nu kā? 1 brauc otrs pa visu $ relaksējas. tā taču komandas gonka :D

es vairāk uz to pirti un alu ! bet varu jau kādu apli noripināt .labi ka naf pirmais aprīlis );

– Trasē vienlaicīgi var atrasties viens, vai abi, vai neviens dalībnieks. –

Kā to saprast???

tas nozīmē, ka abi var atrasties pirtī…)

→ ulc
atšķirībā no velolemānas, mēs neliekam jums braukt pa vienam. Ja gribat - varat abi reizē braukt un abi reizē atpūsties. Varat braukt arī pa vienam - viens atpūšas, otrs brauc.

Kāda trase plānojas?

dubļaina :)

vakar braucu garām pa gabalu ievērtēju pirtiņu, tā neko ! blakus arī būvmateriālus var iepirkt ;

[quote=ario]-> ulc
atšķirībā no velolemānas, mēs neliekam jums braukt pa vienam. Ja gribat - varat abi reizē braukt un abi reizē atpūsties. Varat braukt arī pa vienam - viens atpūšas, otrs brauc.[/quote]
VeloLemānā jau arī tāpat varēja darīt ;) Atpūsties vienlaicīgi, es domāju.

Bet tad es pareizi saprotu, ja abi, piemēram, brauc kopā, tad nobraucot apli, komandai ieskaita 2?

jaa, protams, tad ir 2 aplji

bet kāpē svētdienā? tad kādi mēs dubļaini, briesmīgi, neizgulējušies 1dien uz darbu iesim?

darbs jāatliek .

work less…ride more!

un kļūsti workless :)

Meklēju psiholoģiski un fiziski spēcīgi līdzbraucēju, kurš būtu gatavs braukt 12h gandrīz bez apstājas… kamēr galva sagriežās!!

aptuveni cik km Tu plāno nobraukt pa tām 12 ?

man gan liekas šis pasākums vairāk kā tusiņšs , sezonas sākuma braukt 12 h bez apstājas ,nezinu gan vai ir labi.