labdien,
vai kāds Rīgā/Latvijā nodrabojas ar Garmin pulsometru remontu? mans Garmin 305 ir sācis slēgties ārā pie vibrācijām, ko es gribētu salabot.
labdien,
vai kāds Rīgā/Latvijā nodrabojas ar Garmin pulsometru remontu? mans Garmin 305 ir sācis slēgties ārā pie vibrācijām, ko es gribētu salabot.
Nē pilnīgi neviens nenodarbojas ar garmin šeit!
pa trim nevareejaat atrast googlee???
SešiSešiniek, iemācies komunicēt. Forums ir diskusijai. Cilvēks meklē remonta vietu ar atsauksmēm, lai nav jāaplaužas.
SIA “Bajtel”
http://www.bajtel.lv/contacts
Zvani darba laikā un prasi Artūru.
Kā es darītu:
Tu kaut vienu punktu manīji, ka es meklētu info forumā?
Neloģisks solis manuprāt!
vērtīga informācija no tā visa ir ka Garmins lūzt un saimnieks ie viena varētu izklāstīt, kādēļ tā? kritis vai kā?
305 /205 pie iekšējās baterijas zūd kontakts, remontējams, var netā atrast kā, lielākais čakars ar izjaukšanu.
http://blog.mtbguru.com/2008/11/06/surgery-on-the-garmin-edge-305/
paldies par kontaktiem, noderēs. Jau izbrauzēju netu un nonācu pie secinājuma, ka, visdrīzāk, iekšējie kontakti pie vainas, bet tā kā ar elektroniku neņemos, tad arī pats baidos remontēt. būtu mehānika - cita lieta.
Vaski, nebija ne kritis, ne arī kaut kā savādāk mehāniski bojāts, vienkārši 4 gadus +/- aktīvi lietoju un, acīmredzot, daļēji nolietojās. tā kā manta dārga un funkcionāli man ļoti apmierina, tad arī meklēju remonta iespējas.
six6, paldies par padomiem, tu man atvēri jaunu pasauli!
viens jautājums - vai savu velosipēdu vai citu dārgu mantu tu arī stiep remontēt kuram pagadās vai tam, kuru pirmo atrodi internetā?
Jā, esmu ar šo saskāries un pēc internetā atrodamās info novērsis. Tiešam izjaukt ir čakars, jo tas nekad nav bijis konstruēts izjaukšanai. Pats var tikt galā.
[quote=triscilveks]paldies par kontaktiem, noderēs. Jau izbrauzēju netu un nonācu pie secinājuma, ka, visdrīzāk, iekšējie kontakti pie vainas, bet tā kā ar elektroniku neņemos, tad arī pats baidos remontēt. būtu mehānika - cita lieta.
Vaski, nebija ne kritis, ne arī kaut kā savādāk mehāniski bojāts, vienkārši 4 gadus +/- aktīvi lietoju un, acīmredzot, daļēji nolietojās. tā kā manta dārga un funkcionāli man ļoti apmierina, tad arī meklēju remonta iespējas.
six6, paldies par padomiem, tu man atvēri jaunu pasauli!
viens jautājums - vai savu velosipēdu vai citu dārgu mantu tu arī stiep remontēt kuram pagadās vai tam, kuru pirmo atrodi internetā?[/quote]
es nesu tam, kas pa to konkrēto lietu zin vislabāk- izplatītājs!
tomēr saņēmos un pats aparātu izjaucu, kas bija krietni vienkāršāk kā man likās, jo biju domājis, ka līme šiem aparātiem ir stingrāka. Piepacēlu ar nazīti iekšējā kontakta 8 metāla ķepiņas (Bildē labajā pusē), saliku aparātu kopā un salīmēju ar parasto sanitāro silikonu un atstāju zem svara uz nakti līmēties. vismaz pēc pirmiem testiem problēma ir novērsta, kaujas apstākļos izmēģināšu rīt.
Interesanti, ka sazinoties ar Garmin ražotāja klientu servisu viss, ko viņi varēja ieteikt bija sūtīt pie viņiem uz remontu, kas izmaksātu 79$. Man remonts aizņēma 10 min.
$79? Vai tomēr $7.90 :D
Priekš pasta izdevumiem tā kā pa daudz…
79$ ir viņu standarta cena pārjaukšanai. tas arī mani pamudināja pašam ķerties klāt remontam :)
sazinājos ar pašu ražotāju un tā ir viņu sniegtā info. Pirku aparātu ebay.com
visu zinošie ļaudis, man šodien neveras garmin.lv, saka ka nevar atrast, vai tas nozīmē ka dīleris ir beidzies? un vai ir kāds cits kantoris kas risina remonmta jautājumus
man salūza korpus 500 edge , stiprinājuma kājiņa, gribēju saprast vai var , cik dārgi , vai jāpērk jaunāks
[quote=edgarsbaltins]visu zinošie ļaudis, man šodien neveras garmin.lv, saka ka nevar atrast, vai tas nozīmē ka dīleris ir beidzies? un vai ir kāds cits kantoris kas risina remonmta jautājumus
man salūza korpus 500 edge , stiprinājuma kājiņa, gribēju saprast vai var , cik dārgi , vai jāpērk jaunāks[/quote]
Viss veras vaļā.
Garantijas serviss
Par servisa un garantijas jautājumiem lūdzam griezties Garmin salonveikalā T/C Domina Shopping, Ieriķu iela 3, Rīga. Darba laiks: 10:00-21:00. Telefons: 67631612. Epasts: veikals@garmin.lv
Tu esi drošs, ka tas salonveikals atkal strādā? Cik zinu no Aprīļa slēgts pavisam…
Vakar gāju garām, bija atvērts. Viss notiek.
Lapa tagad darbojas.
Vakar gāju garām, bija atvērts. Viss notiek.[/quote]
tad man te dezinformācija, paldies