gaismu lietošana diennakts tumšajā laikā

Sanāca pirmo reizi pa tumsu braukt mājās no darba - afigeķ ku daudzi brauc bez gaismām :O vai tiešām nevar atļauties kaut vai par piečuku lētu ķīniešu sū piekarināt priekšā/pakaļā, lai var pamanīt? ar gājējiem vienkārši, viņi nebrauc pretī uz 20km/h vai ātrāk? kaut kā negribās gādāt un likt kārtīgu prožektoru, lai brauktu pa pilsētu

tikko tieši braucu un nodomāju - o cik daudz braucēju beidzot nākuši pie prāta. 10 minūšu braucienā redzēju kādus padsmit kadrus, un tikai pārītim varbūt nebija nekādu lampu

ne tur brauci moš, jo no centra līdz alfai redzēju ap pārdesmit velobraucējus no kuriem tikai kādiem trim bija gaismas … :(

Pēc novērojumiem - pārdaugavā vairāk spīdošo. Laikam ielas tumšākas :D
Bet vispār zemi lidojošie bez gaismām ir slikti… Pāris reizes pats esmu vācies, jo uzrodas pēkšņi un nenokurienes… Negribās frontālu krašu 30+30km/h…

ap vefu redzēju gab 5, tālāk pa biķernieku ielu un atpakaļ…

šis topiks viņus neapgaismos… jo visdrīzāk šie braucēji te nav sastopami…
Šaubos vai rotosē vai fixgear arī būtu… tie ir visparastākie braucēji ar neieeļotām ķēdēm utt.
Brīvības pieminekļa apkārtē bija pa pilnam tādu :( ( pietam jau 10:20 Vakarā).

mani novērojumi - daudz vairāk brauc ar gaismām.
vakar vēlu braucu no Jūrmalas pa veloceliņu, tikai dažiem nebija nekādas gaismiņas, kāds pretī brauca ar ļoti spožu dinamo lampu.

arī trek nakts braucienā daudz vairāk brauc ar P7 un līdzīgas jaudas gaismām!

Arī mans novērojums, ka braucēju ar gaismām ir jūtami vairāk, nekā pat pirms gada. Ogre.