Sveiki,
Laikam ir pienācis laiks nomainīt ratus, patreizējie velo stock rati, izskatās nokalpojuši savu un vairāk, kā ripināt uz darbu negribās viņiem uzticēt.
Tātad nonākam pie topika.
Esmu noskatījis 3/4 iespējamos variantus:
- Fulcrum Red Metal 5
un tad jau pēc cenas, būtu jābūt pulka labākus
2. Fulcrum Red Metal 3
3. Bontager Race Lite
4. DT Swiss 240S Disc / XR 400
Pašlaik viņi visi, izņemot RM5 ir +/- 50 Ls robežās iegūstami un te ir dilemma :)
Budžets šajā gadījumā nebūs izšķirošais, bet vairāk interesē price/performance. Neesmu spicā gala braucējs, bet negribētos paņemt, ko tādu, ko citi neieteiktu.
Ar ko RM5 atšķirsies no RM3. Būtīskākais jautājums, cik izturīgi ir RM5. UST neplānoju izmantot, patreiz kameras apmierina.
Tad varbūt nedaudz, kas tam ratam būtu jāpacieš:
- Mans svars ~80kg (max 85, vismaz pagaidām ;)
- Gribētos, lai iztur vismaz 8-10k, no kuriem 70% būtu pa šoseju, vai ja precizējam, kādus 3k km, pa bezceļiem, treniņos un kādos SEBos un tehnikai nepatīkamos SPA un Livelo
Varbūt kāds no RM5 esošajiem lietotājiem var padalīties pieredzē un pastāstīt. Varbūt pat Fox var padalīties pieredzē, kā ir ar Fulcrum.
Ā un jā, galvenais, kā ir ar daļām, ja nepieciešamas, cik noskatījos, tad spieķi nav standarta, tie ir dabonami uz vietas LV? Protams, es zinu, ka par DT 240s, nekas labāks nav, bet varbūt tomēr labākais nemaz nav vajadzīgs :)
Paldies jau iepriekš,
Edzz