Fubar solītie pakalpojumi

Kādu laiku atpakaļ pirmo reizi nolēmu veikt dakšas apkopi, par ko vienojos ar Fubar. Dakša vēl joprojām ir pie meistara, kas vairs neatbild uz maniem telefona zvaniem. Varbūt kāds var dot padomu, kā labāk rīkoties šajā situācijā? Varbūt viņš ir slims un es lieki satraucos? HELP, HELP…

atkal sākās…
varbūt viņam uz galvas ir uzkritusi tornado atnesta govs??? varbūt viņš šobrīd nodarbojas ar seksu?
jeb tomēr viņš pats piezvanīs, kad būs iespējams? šodien, 3-4 stundas vēlāk?

Nestreso. atkārto zvanu,fubar nav tas cilvēks ,kas apčakarē !!! Un dakša būs labākajā kārtībā šis variants ir pārbaudīts.

Interesanti, ka fubar ir laiks ierakstīt 3 teikumus garu postu, bet redz, piezvanīt un pateikt vienu teikumu ir grūti:)

/just my 2 cents

Termiņi ir tādi kādi ir :(, bet gala rezultāts gaidīšanas vērts!

apzeltīta dakša!

fubar ir atradis vēl palīdzīgas rokas, veselus divus pārus :) jau ar martu sākot, termiņu problēma aizies pagātnē.

Protams, ka runa nav par šī gada martu…

Nu par ko Fubaru tā nemīl, ka vesels topiks viņam veltīts … :( Cilvēks taču cenšas…

Par ko taada breeka, nesaprotu - cilveeks vienkaarshi ir aiznjemts + alergjija pret telefonu, bet galvenais tak lai viss ir sataisiits, vai ne?

eu, gudriniek! Ja Tava manta sataisita stav kkur Lacplesa iela nevis uz Tava ritena, tad Tev vel joprojam ir galvenais lai vina butu kkur teoretiski sataisita vai tomer butu uz ritena?!

Nu nav uz šīs pasaules nekas ideāls. Šāda parādība ir itin bieža (diemžēļ) - labs meistars, bet nepietiek atbilstošas punktualitātes, tomēr vienmēr ir izvēle un ja nepatīk, tad vari remonteties pie cita. Ja pie cita negribi, tad provē sarunāt, zinot meistara niķus un stiķus, ierēķini attiecīgi vairāk laika remontam. Man arī patīk konkrēti un punktuāli cilvēki, patīk ja pazvana ka 5 min kavēsies, patīk ja laicīgi paziņo ka konkretais darbs tiks izpildīts ātrak/vēlāk par n-stundam, jo es ar to rēķinos un saplānoju savu laiku, bet ne visiem tas liekas svarīgi. Neatbildēšana uz telefona zvaniem protams ir kaitinoša, bet… tādi nu mēs esam, bet jebkurā gadījumā paliek iespēja pamainīt savus paziņas, darbiniekus, meistarus utt.
Nāk pavasaris, jauna sezona, gan jau arī Fubar labosies un iepriecinās savus klientus ;)

ja vien viņam vēl tādi būs :)

aizbraucot uz kalnu, aizmirsu telefonu darbnīcā. bet palasot šito nejēdzīgo īdēšanu, vairs nejūtos vainīgs :)
nevajag par mani satraukties, darbs pietiek. palīgus man vajag ne jau lai varētu zolīti uzraut :)

[quote=fubar]aizbraucot uz kalnu, aizmirsu telefonu darbnīcā. bet palasot šito nejēdzīgo īdēšanu, vairs nejūtos vainīgs :)
nevajag par mani satraukties, darbs pietiek. palīgus man vajag ne jau lai varētu zolīti uzraut :)[/quote]
bet relaksam jau zole tīri ok:D

vai ne? ;)

Tu domā, ka par Tevi satraucas? Nē, satraucas, par mantām, kuras stāv Tavā noliktavā (it kā) sataisītas un īpašnieks tiek atšūts vai nu neatbildot pa telefonu vai arī pēc ‘sarunātas’ tikšanās paliekot aiz Tava nama durvīm(vairākkārtīgi).

skatos pēdējo 3 dienu statistiku un atrodu VIENU neatbildētu zvanu tev. vareni pastrādāts!
kamēr ir klienti, kas mani šonedēļ ir satikuši jau trīs reizes. neskatoties uz to, ka ļoti bieži neesmu uz vietas, cilvēki ķer un noķer!

šī tēma ir pilnigi nejēdzīga. īdētava nespējniekiem un nervozajiem un čatiņš par populāra dīvaina mehāniķa svaigākajām gaitām.

fubar, ir jau izdomāts risinājums :) un nebūs vairs garu diskusiju par šo tēmu!
http://twitter.com/help/why

* Eating soup? Research shows that moms want to know.
* Running late to a meeting? Your co–workers might find that useful.
* Partying? Your friends may want to join you.

p.s.: nu nenoturējos, atvainojos

[quote=r_s]fubar, ir jau izdomāts risinājums :) un nebūs vairs garu diskusiju par šo tēmu!
http://twitter.com/help/why

* Eating soup? Research shows that moms want to know.
* Running late to a meeting? Your co–workers might find that useful.
* Partying? Your friends may want to join you.

p.s.: nu nenoturējos, atvainojos[/quote]
lieliski. es jau apsvēru uzinstalēt vebkameru sev uz galvas, bet šī arī nav peļama ideja :)