cilveki,palidziet,ka var ielikt bildes foruma zina??
[ img ] saite uz bildi [ / img ]
Bez atstarpēm :)
paldies
galerejaa vajag ierstatiit lai pieejama visiem, savadaak paroli prasa un nekas nesanaak
Neliec bildes no saviem e-pastiem.
Izmanto bildites.lv. Tur uzreiz piedāvās BB kodu forumiem.
Vai nespēja uzklikšķināt uz linku zem mesidžboksa ir kāda iedzimta kaite kamdēļ ir jāveido jauns temats?
http://www.xc.lv/mtb/forums/help.php
Diemzjeel linki uz bildites.lv ir mega smagi prieksh 3G neta lietotaajiem, taapeec viseertaak ir uztaisiit kontu ieksh inbox.elvee un uztaisiit publiski pieejamo mapi, kuraa tad ar mest iekshaa visu forumiem nepiecieshamo drazu. ;)
kas tur pa smagu ? Kā lusers ieliek tā arī ir. Nav nekādu problēmu ielikt mazu bildi PNG formātā, pavisam maz trafika ēd.
Kopš kura laika hosts prasa vairāk vai mazāk trafiku bildes/faila/whatever apskatei/lejuplādei?
P.S. Kurā vietā to marihuānu pērkat? Es ar gribu kārtīgu mantu beidzot!
P.S.S. Personīgi man neliela daudzuma failu apskatei patīk bildez.lv/imageshack vai personīgais hosts.
Lielu albumu izveidei - Picasa.
Kaspar, ja ieliec linku pa tiešo (kā es parasti daru) uz lielo failu. Trafiks nenormāls priekš 3G.
Reāli mobiļņikam vajag max. kādu 600x400
Mēs esam dziļā oftopikā, bet nu atbildēšu.
3G ir mūsdienīgs datu pārraides veids un nav nekādu problēmu ar lielām bildēm. Neviens vairs nesēž uz GPRS vai iezvanpieejas, lai kāda dēļ liktu mazas bildes. Neviens(daži indivīdi gan noteikti ir) vairs mIRCā nečato, nelieto usenetu un nebrowso lapas plikā teksta vidē. Hello world!
Nerunā par visiem.
PS: Man pat GPRS nav :)
[quote=Kaspars]Mēs esam dziļā oftopikā, bet nu atbildēšu.
3G ir mūsdienīgs datu pārraides veids un nav nekādu problēmu ar lielām bildēm. Neviens vairs nesēž uz GPRS vai iezvanpieejas, lai kāda dēļ liktu mazas bildes. Neviens(daži indivīdi gan noteikti ir) vairs mIRCā nečato, nelieto usenetu un nebrowso lapas plikā teksta vidē. Hello world![/quote]
Datu pārraides tarifi joprojām ir pietiekami dārgi, attēlu samazināšana ir normāla interneta etiķetes ievērošanas sastāvdaļa.
Var taču atslēgt attēlu rādīšanu.
ja tev tā ērtāk, tad uztaisi kontu un padod ziņu, kad gatavs ;)
Ja vēl sagrieztu to bildi, tad varētu teikt, ka mājas darbs izpildīts. ;)