ļoti grūti iecentrēt bremzes, cilindrīši staigā labi, atnāk atpakaļ arī, taču sprauga starp disku un bremžu klučiem gandrīz nav nemaz. Ko es nesaprotu? Kā iecentrēt? Atgaisojamās skrūves arī nav.
Ir bremzes kuraam briivaas spraugas faktiski nav, tur var liidzeet tikai meistara veiklie pirkstu pieskaarieni… :)
Man Formula K24 tieši tas pats, arī spraugas praktiski nav un ar nedaudz strīķējas. Domāju padils nedaudz kluči un būs ok, bet tā jau gaidu kādu gadu :). Labrāt uzklausītu kādu padomu.
viss izrādās ir ļoti vienkārši: atskrūvēju nedaudz suporta skrūves , paņemu 2 žiletes, piespiežu katru no savas puses pie diska un griežot ratu novietoju tās starp disku un bremžu klučiem. Tad pāris reizes nospiežu bremzes un beigās viegli piespiežu, neatlaižot vaļā pievelku suporta stiprinājuma skrūves. viss darbojās ekselenti. Par to strīķēsanos biju dzirdējis, ka tā arī neviens nav zagaidījis, kamēr piestrīķēsies :)
Kaada starpiiba, vai striikjeejas, vai nee, ja vien rats griezjaas briivi un bez aiztures… Taa man reiz “viena tante teica”…
var jau arī bez žiletēm izveikt supporta centrēšanas procedūru. pareizāk sakot, tieši tā viņu arī paredzēts darīt - nospiest bremzi un tad pievilkt, pie kam, pievelkot pakāpeniski abas skrūves pamīšus (lai pievelkot vienu supports nesagriežas)
varbūt kādam noder: centrēju avid bb7 (mehāniskās) kaliperus. iespiedu rotoru starp klučiem pēc visām instrukcijām, skrūvēju klāt ļoti maigi un lēnām, atlaižu vaļā un nekā - disks gar vienu no klučiem beržās. kādu stundu mēģināju viņu pievilkt visdažādākajos veidos - nekā. tad bik papētīju situāciju un izrādās no vienas puses kalipers kaut kā gausi staigā, respektīvi kad pievelk viņu tad šis bezmaz izliecas (jo stāv nepareizi) un atlaižot rotoru sanāk ka rīvējas… risinājums vienkāršs - kad skrūvēju klāt, tad ar roku piespiedu kaliperu tā, lai tas atrodas “pareizākā” pozīcijā un ar pirmo reizi uzreiz izdevās iecentrēt ideāli :)