Ko sakāt par šādu aparātu? http://s.wiggle.co.uk/images/bikedetails/Raven%20Pro%202009%20Montage.jpg
Vai par tādu ir vērts maksāt LVL 750 (nobraukums 500 km tikai pa asfaltu)
Varbūt sāc ar to, ko tu gribi no šāda riteņa: izrādīties, vizināties pa Mežaparku vai kapāt sacīkstēs…
Man jau šķiet, ka nekas “baigi” pārmasāts tur nebūs.
Pieklājīgs piedāvājums, domāju šaubīties būtu nevietā.Veiksmīgu pirkumu.
Carbona ramis, SID , Dt swiss rati , pilns X.0 , Xt crank = domaju ļoti labs piedavajums priekš tada klassa riteņa
Ja nav noslēpums, kur Tu šādu piedāvājumu esi atradis? Ja gadījumā šo riteni nenopirksi, tad citiem gan šāds piedāvājums varētu interesēt…
Davai bez bazara, pasaki kāds izmērs un pārdevēja kontaktus :D
es ar vēlētos kontaktus :D
nē, es tak students(bomzis), bet iesaku pirkt
Acīmredzams, ka labs, varbūt pat ļoti labs piedāvājums. Ja man būtu atlikta nauda jaunam MTB, visdrīzāk ņemtu, protams, pārbaudot, vai nav zemūdens akmeņu.
Vienīgi, jautājums, vai tu spēsi novērtēt šo riteni, ja uzdod tādu jautājumu ;) Tas ir sacensību ritenis, ar attiecīgu pielietojumu.
es spēju novērtēt šo riteni - baža ir tajā, vai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas pauguri prasa ko tādu - respektīvi, vai SEBveidīgās gonkas nevar braukt arī ar kaut ko “rāmāku”? ;)
Nu kāda starpība? Ja vari atļauties un patīk, tad kāpēc nepirkt? Tā teikt “kašu maslom neizportish”.
Varbūt man pašam dēļ saviem rezultātiem būtu kauns braukt ar augstākās klases riteni apkrāmētu ar XTR, pie tam, ja vēl kāds puišelis ar vienkāršu ritenīti aiziet garām kā stāvošam. Bet no otras puses, ja es tādu varētu atļauties, tad kauns aizietu kaut kur otrajā plānā :)
Tad jau sanāk, ka kamēr neesi vismaz pirmajā 100, nevar pirkt labu riteni!
Manuprāt, laba riteņa esamība, neuzliek par pienākumu braukt ar labiem rezultātiem. Galu, galā šāds ritenis tikai vairo braukšanas prieku :)
Vietējie veikalnieki noteikti piekritīs ;)
var un vajag pirkt labu velo, tādu, kādu var atļauties gan iegādāties gan arī pienācīgi uzturēt :) brauc jau savam priekam nevis atstrādā sponsoru naudu :D
Rihard beidz bļēņoties un ieklausies, ko tev par šo konkrēto riteni forumā atbildējuši velo entuziasti. Atvaino, bet jābūt ir galīgam nejēgam , lai vēl uzdotu muļķīgus jautājumus. Latviešiem ir tāds trāpīgs sakāmvārds, skopais maksā divreiz. Ja vari atļauties, tad pērc nekavējoties vai arī paziņo citiem gribētājiem šī brīnišķīga piedāvātāja kontaktus. Veiksmīgu pirkumu!
ņi durak :) poņil un ņemu ciet! paldies par padomiem!!!
Hmm, ar to arī vajadzēja sākt. Neliels ieguvums tautas šosejā būs, bet tā priekš kaut kādas tur simtās vietas eventuālam braucienam atpūtas noskaņā būs daudz par labu. Ar šo jūtamu ieguvumu var gūt Ozolkalnā, Trek maratona tipa trasēs, pēc pērnā gada atsauksmēm arī SEB garajās distancēs. Jo riteņa vērtību veido vieglais svars, dakša, slēdži, kas viss dod ātrumu vietās, kur tautas šosejas tipa gonkās vidusgals jau kāpj nost.
Man līdz šim licies ka rati un riepas ir galvenais un tad nāk rāmis, bet var jau būt ka slēdzis dod to ātrumu kuru es vēl neesmu atradis lai Motju vinnētu!
ritenis šorīt veiksīgi ieradās Latvijā un uzreiz tika nodots tehniskajai apskatei, bet pirms pusstundas zvanīja meistars lai braucot pakaļ - viss ok!
tad nu - VELO SEZONA var sākties!
Apsveicu ar jauno aparātu, lai labi ripo ! :)
Nu tad varbūt tagad atklāsi šī jaukā dīlera kontaktus? Protams, ja ir vēl šādi saldi piedāvājumi…
Pieņemsim, ka tas nav tēmas autora sludinājums:)
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/bycycles/mountain/kbloh.html