Publicējam oficiālo “FILTER Velokauss 2016” sacensību kalendāru.

Publicējam oficiālo “FILTER Velokauss 2016” sacensību kalendāru.

Jaunajā sezonā nemaz nebūs grupas brauciens noslēdzošajā posmā?
Izskatās forši
Par vienu posmu vairāk, Rīgā un vēl 25nieks
Varēja jau nu kādu posmiņu pavilkt tuvāk uz Vidzemes pusi. Latvija taču nebeidzās tikai un vienīgi ar un ap Rīgu…
Nu es neteiktu, ka Ainaži ir briesmīgi tuvu Rīgai. Kaut gan manā gadījumā labāk patiktos kāds posms tuvāk Latgalei, teiksim Aizkrauklē, Madonā vai Jēkabpilī
Darbadienas vakarā posms Alūksnē, kāpēc gan ne.
Pieļauju, ka tieši šī iemesla dēļ Ainažu posms ir svētdienā.
forši! :)
prieks par pēdējo garo :)
pieļauju gan, ka tik 5 no 7 ies ieskaitē?
Būtu forši atzīmēt šaubīgos datumus.
Dienas prieks par 25km TT posmu, vai būs kāda īpaša punktu rēķināšana attiecībā pret šo posmu paredzēta?!
Un pamatots jautājums par grupas braucienu, tas plānots atsevišķi un vai vispār plānots?
LRF jau iesniegts pieteikums?
Kad atvērsiet sezonas priekšapmaksu?
Jautājums - vai par 7.posmu sacensībām fināla apbalvošana arī nākamsezon paredzēta ar tik smieklīgām balvām?
Sportisti tomēr cīnās visas sezonas garumā un apbalvošana tikai 1x par kopvērtējumu… tad vismaz balvu klāsts no organizatoru puses varētu būt prestižāks. Es saprotu, ka galda spēle “Cirks” ir jautra pēcsezonas atslodze, bet vai tas ir tas, ko viens 30gadīgs sportists sagaida par sezonas veikumu ;)
Ieteiktu padomāt un piestrādāt. Nav jau nemaz tik grūti un saorganizēt šo sadaļu daudz kvalitatīvāku.
Citādi viss jauki!
Roubaix, es labprāt tiktu pie galda spēles “Cirks”! Man galvenā balva - Dion fļaga joprojām jauna stāv. Mainamies?
Nu šiem jau vismaz ir kāds nebūt pielietojums. Bet ko lai nabaga wattanena atvase dara ar 24" kameru (gan citu sacensību kopvērtējuma uzvarētāja balva), ja par tādu sīkriteni jau sen aizmirsis?
Ja motivācija startēt ir lai cīnītos par vērtīgām balvām, tad tikpat labi var iet ar penšiem bingo uzkapāt. :D
Tom, ja nezini kas un kā, labāk nesāc. Gara tēma, nevienam labāk nepaliks.
Pēdējais posms izrādās kopā ar igauņiem būs, jo viņiem ar tur pat tajā pašā dienā ir noslēguma posms. Interesanti, vai būs robeža jāšķērso ar?
vai vispar kads ari ar MTB velo brauc ? :D
ar diegiem nav aršana, tagad jāmauc ar fatbike
Tiem, kam ir meitas līdz 22 g.v., kas iet jebkurā grupā līdz U23 ieskaitot - atliek nobraukt 3 Filtra posmus un viņa diezgan droši ir kopvērtējumā uz pjedestāla. :) Man gan savu jaunieti neizdevās ieinteresēt, bet varbūt jums izdodas ;)
Būt tur uz pjedestāla un dabūt fļagu balvā nav diez ko prestiži :D
Nevarēju atrast info , varēs pieteikties arī sacensību dienā uz vietas ?