Sērija
Filma „633 km debesīs un ellē" vēsta par Pasaulē smagākajām kalnu divriteņu sacensībām „Transalp Bike", par Latvijas komandas „Rietumu Banka-Rīga" riteņbraucēju cīņu ar konkurentiem, sevi, karstumu, fiziskajiem un morālajiem pārbaudījumiem, kurus fiksē novērojoša kamera.
Raidījums ir sporta un filozofijas savienojums. Ekrānā smeldzīgs karstums, gandrīz nepārvarams bads, Alpu kalnu skaistums un maģija.
Emocijas, skaistums, sviedri un asinis, braucot 633 kilometrus debesīs un ellē.
Filmu no „es" pozīcijas komentē riteņbraukšanas komandas „Rietumu-Delfin" mehāniķis Gunārs Dzalbs. Operators/režisors Ivars Zviedris, montāžas režisore Asnāte Rībena.
Transalp bik filmai būs 4 sērijas. Katru svētdienas vakaru LTV7 plkst. 19.00 un atkārtojums otrdienā plkst.21.00. Par precīziem laikiem, sekojiet līdzi programmā.
Vai kāda nebūt opcija to filmu citādāk noskatīties? Nopirkt dvd, vai redzēt kkur tīmeklī? Neesmu nevienas televīzijas pakalpojumu nodrošinātāju kompānijas klients tā pat kā pieļauju daudzi citi…
Varbūt sērijas būs pieejamas lejupielādei velo.lv mājas lapā?
Ja nemaldos, tad tas ir Pirātisms. Un gribētos zināt filmas autoru domas par šādu ideju. Tie tomēr ir savējie, nevis kaut kādi amerikāņi par kuru ienākumiem autortiesībām ir pilnīgi vienalga.
[quote=viesiiic]iedvesmojošs… Žēl, ka svētdienu pēcpusdienās tagad jābūt mājās :D
Paldies filmas veidotājiem un sportistiem!!![/quote]
Otrdienu vakaros ir atkārtojums !
Bet tie filozofiskie komentāri kaut kā ņe aļo!
Bija kaut kā saraustīti. Un komenti arī tādi pa gaisiem vien… Piespiedu sevi noskatīties līdz galam, tikai tādēļ, ka esmu velo fans. Citādi - sen pārslēgtu uz SportBaltic :)
Sūdc ar filmu.
Bet pats pasākums un LV komandas…
Man kā parastam ielas braucējam palūrot uz tiem kalniem un kāpieniem vienkārši nelabi metas :)
Visu cieņu tiem kuri tur brauca.
Kaut kad palūrēšu vai mājā kaut kur mētājas kāds TV tuners. Tad no iTV arhīva varētu iecapturēt.
LTC iTV raidījumu arhīvs rullz :>
baisi metās, kad bija jāklausās monotona bubulēšana par riņķī griešanos un kāju nogriešanu… kad appīpējas, tad arī viss griežas! varēja, jau nu ko aizraujošāku piemeklēt!
Respect Rietumu Banka Rīga komandai. gaidu nakamo sēriju.